نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی راهکارهای متفاوت بهسازی خاک در ایران


امروزه از روش های بهسازی بطور گسترده ای در جهان استفاده می شود کاربرد این روش ها باعث بهبود پارامتر های ژئوتکنیکی خاک، کاهش هزینه کوتاه شدن زمان اجرا و افزایش طول عمر بهره برداری می گردد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 51
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی راهکارهای متفاوت بهسازی خاک در ایران

 
 
مقدمه: 
امروزه  از روش های بهسازی بطور گسترده ای در جهان استفاده می شود. کاربرد این روش ها باعث بهبود پارامتر های ژئوتکنیکی خاک، کاهش هزینه کوتاه شدن زمان اجرا و افزایش طول عمر بهره برداری می گردد. آشنای کم دست اندرکارن پروژه ها نبود تجهیزات خاص عملا منجر به استفاده محدود در ایران شده است. شروع استفاده از روش های مدرن بهسازی در ایران به دهه 1350 باز می گردد. در آن سال ها در ساخت بندر امام خمینی از پیش بار گذاری برای بهبود خاک های ریز دانه استفاده شد و نتایج بدست آمده کاملا موفقیت آمیز بوده است. استفاده از ویبرو فلات توسط شرکت های خارجی در شمال ایران در یک مورد گزارش شده است. 
 
در سال های دهه 1360 به علت محدودیت های ارزی و تا حدودی کاهش ارتباط فنی با خارج، رئند آشنایی مهندسین ایرانی با روش های بهسازی دچار وقفه شده ودر عمده پروژه هایی که در این دهه سیمای آنها شکل گرفت اثر کمی از کاربرد روش های بهسازی دیده می شود. در این سال ها فعالیت های پراکنده ای و نه غالب در گوشه و کنار ایران در استفاده از این روش ها به چشم می خورد. روش های استفاده شده تراکم دینامیکی، پیش بارگذاری همراه و یا بدون چاه های زهکشی عمودی، تزریق، تسلیح خاک و .... بوده است. روش های استفاده شده به گونه ای بوده است که با انجام تغییراتی در تجهیزات و تکنولوژی جدید از خارج دیده می شود
 
 
کلمات کلیدی:

بهسازی خاک

خاک مساله دار

روش های مختلف بهسازی خاک

 
  
 
  
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: بهسازی خاک,خاک مساله دار,روش های مختلف بهسازی خاک,بررسی راهکارهای متفاوت بهسازی خاک در ایران,روش های بهسازی خاک های مشکل آفرین,روش های بهسازی خاک مساله دار,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 187
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پروژه سازه بتنی 5 طبقه


دانلود پروژه رشته عمران پروژه سازه بتنی 5 طبقه


مشخصات فایل

تعداد صفحات 128
حجم 3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پروژه رشته عمران

پروژه سازه بتنی 5 طبقه

 
*قابل ذکر است که:
طراحی براساس آیین نامه بتن ایران ، آیین نامه بارگذاری 519 و آیین نامه زلزله 2800 صورت گرفته است.
 
مقدمه:
سازه بتنی سازه‌ای است که در ساخت آن از بتن یا به طور معمول بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و پولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد. در ساختمان در صورت استفاده از بتن آرمه در قسمت ستون‌ها و شاه تیرها و پی، آن ساختمان یک سازه بتنی محسوب می‌شود.
 
امروزه بسیاری از پلها را از بتن آرمه می سازند. برای استفاده از پل های بلندتر و بیشتر شدن فاصله پایه پلها از تیر پیشتنیده استفاده می شود.
۱- ماده اصلی بتن که شن و ماسه می‌باشد ارزان و قابل دسترسی است.
۲- سازه‌های بتنی که مطابق با اصول آیین نامه‌ای طراحی و اجرا شده اند، در مقابل شرایط محیطی سخت، مقاومتر از سازه‌های ساخته شده با مصالح دیگر هستند.
۳- به علت قابلیت شکل پذیری بالای بتن، امکان ساخت انواع سازه‌های بتنی نظیر پل، ستون و ... به اشکال مختلف میسر است.
۴- سازه‌های بتنی در مقابل حرارت زیاد ناشی از آتش سوزی بسیار مقاوم اند. آزمایشات نشان داده اند که در صورت ایجاد حرارتی معادل ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد برای یک نمونه بتن آرمه، حداقل یک ساعت طول می‌کشد تا دمای فولاد داخل بتن، که با یک لایه بتنی با ضخامت ۲٫۵ سانتی متر پوشیده شده است، به ۵۰۰ درجه سانتی گراد برسد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

سازه بتنی

سازه های بتن آرمه

طراحی سازه بتنی 5 طبقه

 
   
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه سازه بتنی,دانلود پروژه سازه های بتن آرمه,دانلود طراحی سازه بتنی 5 طبقه,دانلود پروژه سازه بتنی 5 طبقه,دانلود پروژه بتن,دانلود پروژه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلها


ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلهای موجود


مشخصات فایل

تعداد صفحات 110
حجم 3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلها

 
*قابل استفاده برای گروه اقتصاد و مدیریت
 
مقدمه: 
واقعیت دنیای كنونی حاكی از این است كه كشورهای مختلف جهان در سطوح متفاوتی از توسعه اقتصادی قرار دارند. این مساله، كشورها را به دو گروه توسعه یافته و در حال توسعه یا كمتر توسعه یافته تقسیم می نماید. در بین علت‌های بی‌شماری كه می‌توان به عنوان عوامل عقب ماندگی گروه دوم ذكر كرد، تخصیص نامناسب منابع اقتصادی اندكی است كه در اختیار آنها قرار دارد. تا جایی كه بعضی از اقتصاددانان توسعه عامل اخیر را علت اصلی عقب ماندگی و از ویژگی‌های كشورهای در حال توسعه می‌دانند. بنابر این شاید بتوان گفت كه به كارگیری صحیح و درست منابع كمیاب در دسترس راه توسعه و رسیدن به آن را برای آنها هموارتر می نماید. 
 
در میان تعاریف مختلف علم اقتصاد مهمترین تعریف آن اختصاص منابع كمیاب و محدود به نیازهای نامحدود تعریف می‌باشد. در این تعریف چند نكته اساسی نهفته است: 
•اولاً: منابع محدودند. 
•ثانیاً: خواسته ها و نیازها نامحدود می‌باشند. 
•ثالثاً: روش یا روش‌هایی را می‌توان و یا باید ایجاد كرد (تكنولوژی تولید) كه بتوان حداكثر استفاده (حداكثر تولید) را از آنها به دست آورد. 
 
به كارگیری روش‌های فوق نیازمند ایجاد زمینه‌های لازم جهت استفاده از آنها در تولید كالا و خدمات می‌باشد. این زمینه‌ها به وسیله سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف و از طریق اجرای طرح‌ها در چارچوب برنامه‌ریزی‌های اقتصادی امكان پذیر می‌باشد. برنامه‌ریزی‌های اقتصادی و تعیین اهداف طرح‌های سرمایه‌گذاری می‌تواند استفاده صحیح‌تری از منابع موجود را فراهم آورد. نكته مهم در اینجا قابلیت اجرای طرح سرمایه‌گذاری است. در صورت وجود چنین قابلیتی، سودآوری، هزینه فرصت و استفاده بهینه از منابع با توجه به طرح‌های جایگزین همیشه مد ‌نظر می‌باشند.
 
شاید مواردی یافت شوند كه در مراحل اولیه سرمایه‌گذاری در كشورهایی كه زمینه سرمایه‌گذاری در آنها بسیار زیاد و سرمایه‌گذاری كمتر شده است نیاز به بررسی دقیق و همه جانبه‌ای كه در بالا ذكر شد وجود نداشته باشد. به طور مثال سرمایه‌گذاری در مناطق محروم از این جمله‌اند. در این مناطق نفس سرمایه‌گذاری به لحاظ مسایل اجتماعی بیشتر مد نظر مسوولان می‌باشد تا سود آوری اقتصادی آنها كه به عنوان شاخص در نظر گرفته شده است. البته در چنین مواردی باز هم معیار كارایی منابع مطرح بوده و احتمال اختصاص به فعالیت رقیب وجود دارد. مثلاً می‌توان به صورت كیفی اثرات اجتماعی ناشی از اجرای یك طرح را منطقه محروم نام برد. 
 
 در مراحل پیشرفته‌تر توسعه یافتگی و كاهش زمینه‌های سرمایه‌گذاری علاوه بر محدودیت بیشتر منابع اجرای یك طرح بدون بررسی‌های همه جانبه و كامل، امكان اتلاف منابع را بوجود خواهد آورد. و در اینگونه موارد نیازمند « ارزیابی » هستیم. شاید اگر به این نكته خاص توجه می شد، طرح‌های نیمه تمامی كه به حال خود رها شده‌اند وجود نداشت. استفاده از منابع كمیابی چون نیروی كار متخصص، سرمایه، ارز، مدیریت، منابع طبیعی در راستای اجرای یك طرح باعث محروم ماندن دیگر طرح‌ها از چنین منابعی می‌گردد. در اینجاست كه مطالعات و ارزیابی طرح‌ها می‌تواند نشان دهد كه استفاده از این منابع در كدام طرح تولید بیشتر و نهایتاً رفاه بیشتری به ارمغان می‌آورد و به دنبال آن نحوه استفاده بهینه می‌تواند ما را در راه اجرای طرح‌های بیشتری كمك نماید. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

انواع پلها

بهسازی لرزه ای پلها

تجزیه تحلیل هزینه - فایده

 
   

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: انواع پلها,بهسازی لرزه ای پلها,تجزیه تحلیل هزینه فایده,دانلود پایان نامه تحلیل هزینه فایده در بهسازی لرزه ای پلها,دانلود پایان نامه مهندسی عمران,دانلود پایان نامه ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلها,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل


هدف از این پایان نامه بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 65
حجم 2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل

 
 
 
مقدمه:
هنگام زلزله طی حرکات بسیار قوی لرزه ای بدون توجه به طرح مرسوم متناسب با اعضا در نقاطی از ستون ها مفصلهای پلاستیک شکل می‌گیرد. برخی از عواملی که باعث اینگونه مفصلهای پلاستیک میگردند در ذیل آورده شده است. 
1-طراحی بر اساس مقاومت تسلیم اسمی فولاد انجام میگیرد در حالی که مقدار مقاومت تسلیم واقعی اعضا فولادی سازه ممکن است کمتر از مقاومت تسلیم اسمی باشد این تغییر ( اختلاف) با مقاومت واقعی می تواند در بعضی نواحی باعث ضعف ستون گردد و باعث ایجاد مفصلهای پلاستیک گردد. 
 
2-شتاب عمودی جرم سازه ناشی از ترکیبات افقی حرکت زمین و به ویژه شتاب عمودی زمین می تواند باعث افزایش نیروی محوری در ستونها گردد. به محض افزایش نیروی فشاری ستون ظرفیت ممان برشی ستون کاهش یافته و مفصلهای پلاستیک در ستون میتواند پدیدار شود. 
 
3-اثر مدهای تغییرات بزرگتر سازه میتواند ایجاد و توسعه در مفصلهای پلاستیک در ستون نمایند. 
 
4-ما حرکات زلزله را به صورت دقیق نمی دانیم و نمی توانیم پیش بینی کنیم. 
 
این موارد و مشخصات ذاتی باعث پیچیدگی و سخت شدن محاسبه آن دسته از عوامل در طراحی گیرد و به حد حال بسیار مهم است که امکان داشتن مفصلهای پلاستیک در ستون ها را در نظر بگیریم و مواظب این نوع رفتار در سازه باشیم.طراحی لرزه ای سازه ها اخیراً متناسب با اعضا طبق دو معیار مجزا انجام گیرد. اول: در زمین لرزه های خفیف سازه ها باید قابلیت سرویس دهی داشته باشند بنابراین این تغییر شکلهای برای نگهداشتن در پایین ترین مقدار تعیین می گردند که محاسبات برای تحلیل الاستیک بسیار ساده میشود. 
 
دوم: در مورد زمین لرزه های شدید سازه ها نباید منهدم شوند. بنابراین به اطلاعات بیشتری نیاز داریم. 
در زمین لرزه‌های شدید باید تناسب بین هر عضو سازه‌ای مبتنی بر جذب انرژی و افت ظرفیت نسبی مقاومت آن باشد.برای اجتناب از گسیختگی هر عضو سازه ای باید شكل پذیری مجاز به اندازه باز توزیع نیروی( توزیع مجدد) داخلی طراحی شود در این روش بیشتر انرژی وارده بر اثر تغییر شکلهای غیر ارتجاعی اعضای سازه و غیر سازه ای كاهش پیدا خواهد کرد.طی زمین لرزه‌های شدید نیروهای محوری فشاری و ممان خمشی بصورت تصادفی و متغیر به ستون وارد میشود در این مطالعه نرخ نیروی محوری فشاری ثابت نگهداشته شده است (به مقدار Py3/0 P=).
 
 
 
کلمات کلیدی:

رفتار هیسترزیس

 ستونهای I شکل

طراحی لرزه ای سازه

   
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: رفتار هیسترزیس, ستونهای I شکل,طراحی لرزه ای سازه,دانلود پایان نامه رفتار هیسترزیس اتصالات,بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل,رفتار هیسترزیس سازه,رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پروژه فولاد


پروژه فولاد کامل


مشخصات فایل

تعداد صفحات 178
حجم 4 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی rar
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

پروژه فولاد کامل جهت ایکس قاب خمشی متوسط و جهت y قاب مهاربندی همگرا پروژه به صورت کاملا دستی تحلیل و طراحی شده و از مبحث 10 ویرایش92 و 2800 ویرایش4 استفاده شده پروژه در تهران بر روی خاک تیپ3 میباشد بهترین پروژه فولاد دستی موجود در نت.

 


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: پروژه فولاد ,
:: بازدید از این مطلب : 191
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف


در دانلود پروژه مهندسی عمران به طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف می پردازیم


مشخصات فایل

تعداد صفحات 137
حجم 8 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پروژه سازه های فولادی

طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف

همراه با فایل های اجرایی

 

محاسبات سازه هتل باران

شرح مختصری از پروژه
•از سالها قبل نیاز یک هتل در محل مورد نظر بسیار احساس می شود و فضای بسیاری خوبی برای تاسیس این پروژه می باشد
•منطقه مورد نظر  بدلیل جایگاه تفریحی و زیارتی ، در طول سال خیل عظیمی از مسافران را از قسمت های مختلف کشور حتی شهرهای دیگر به سمت خود جلب می کند و نیازمند مکانی مناسب و با ظرفیت کافی می باشد تا مردم بتوانند 
 
راحت و آسوده به محلی امن برای آستراحت بروند.
•با توجه به مطالب فوق ، تبدیل این فضا به هتل طبقاتی مورد توجه شهرداری منطقه مورد نظر قرار گرفت.
•هتل باران در 8 طبقه از تراز 0.00 تا تراز نهائی 26.40 طراحی شد . 
 
 
•اسکلت ساختمان بصورت فولادی طراحی شده است  .
•در تراز پائین سیستم زهکش مناسب جهت جمع آوری و خروج آبهای زیرزمینی منطقه که بسیار زیاد نیز می باشد طراحی شده است.
•در داخل ساختمان جهت تردد افراد به طبقات مختلف از دو سیستم راه پله و آسانسور  استفاده می شود.
•مساحت هر طبقه 424 مترمربع بوده که به فضای  راه پله و آسانسور و ... تقسیم بندی شده است  
 
 
1- معرفی پروژه
1-a  عناوین
نام پروژه: هتل باران
نام مالک : آقای ...
موقعیت : چهار طرف باز 
شهرداری : استان کرمان
مهندس معمار :
مهندس تاسیسات :
مهندس مکانیک خاک : 
مهندس ناظر: 
مهندس محاسب : 
ساختمان فوق دارای اسکلت فلزی بوده و در شهر کرمان واقع است.
مساحت هر طبقه از ساختمان که دارای چهار واحد است برابر 424 متر مربع است.
نرم افزار مورد استفاده در تحلیل و طراحی سازه ETABS2000 ver : 9.5.0  و نرم افزار مورد استفاده در تحلیل و طراحی فونداسیون  SAFE 2000 ver : 8.1.1 می باشد.
 
 
1-b  تعداد طبقات 
ساختمان محاسبه شده دارای 8 طبقه می‌باشد  که طبقات دارای کاربری تجاری می باشند . 
1-c مساحت طبقات 
پلان طبقات  به همراه مساحت و محیط هر طبقه به تفکیک مطابق نقشه‌های ذیل می‌باشد. 
 
 
کلمات کلیدی:

safe

etabs

طراحی سازه فولادی

محاسبات سازه هتل باران

 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سازه فلزی,طراحی سازه فولادی در ایتبس,طراحی سازه فولادی با etabs,طراحی سازه فولادی با ایتبس,طراحی سازه فلزی etabs,طراحی سازه فلزی,طراحی سازه فلزی هتل,طراحی سازه فولادی هتل,طراحی سازه فولادی هتل با سیف ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین


در دانلود پروژه و پایان نامه مهندسی عمران به بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین می پردازیم


مشخصات فایل

تعداد صفحات 72
حجم 18 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پروژه و پایان نامه مهندسی عمران

بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین

 
 
چکیده
امروزه به منظور دستیابی به شرایط ژئوتکنیکی لازم ازقبیل مقاومت سازندها آب بندی وپایدارسازی و... ازروشهای تزریق درخاک یاسنگ استفاده میشود تزریق بطور کلی به دونوع تزریق درسنگ و تزریق درخاک تقسیم بندی می شود روش جت گروتینگ تزریق بافشار بسیاربالا به عنوان یکی ازروشهای بهسازی خاک مطرح شده است تزریق با فشاربسیاربالا روشی برای اصلاح خاک است که درآن آب یادوغاب بافشاربسیاربالا و سرعت زیاد ازطریق نازلهایی به داخل خاک تزریق شده و باعث تخریب ساختارخاک میشود طی این فرایند بخشی ازذرات خاک و دوغاب ازدرون گمانه حفاری بیرون آمده وبخشی دیگر بصورت درجا با دوغاب مخلوط میشوند درنتیجه این فرایند توده ای ازخاک اصلاح شده بهوجود می آید که به آن اصطلاحا توده خاک - سیمان اطلاق میشود ستونهای خاک - سیمان ایجادشده ازطریق روش تزریق بافشاربالا درداخل خاک دارای مقاومت بالا تغییرشکل پذیری اندک و نفوذپذیری بسیارپایین هستند و باعث تقویت خصوصیات خاک محل میشوند
 
 
 
کلمات کلیدی:

جت گروتینگ

بهسازی خاک

نقش جت گروتینگ در بهسازی خاک

 

   


توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: تزریق سیمان در خاک,تزریق با فشار بالا,جت گروتینگ,جت گروتینگ چیست,اجرای جت گروتینگ,انواع تزریق در خاک,بررسی روش جت گروتینگ,نقش جت گروتینگ در بهسازی خاک,پروژه تزریق با فشار بالا,پایان نامه تزریق سیمان در خاک ,
:: بازدید از این مطلب : 175
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک


هدف از این پایان نامه ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 140
حجم 6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته عمران

ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک

 
چکیده:
با توجه به توسعه روزافزون جوامع و لزوم استفاده صحیح و بهینه از منابع طبیعی و حفاظت آن، احداث سازه هایی نظیر دیوارهای آب بند ضروری به نظر می رسد. دیوارهای آب بند موانع زیرسطحی عمودی هستند که برای کاهش یا توقف جریان آبهای زیرزمینی به منظور ذخیره سازی یا حفاظت آن طراحی می شوند. در ساخت دیوارهای آب بند که ممکن است به عنوان جزئی از سدها باشند یا بطور جداگانه احداث شوند، می توان از مصالح و مواد مختلفی استفاده نمود. یکی از گزینه های مناسب برای دیوارهای آب بند، می تواند بتن پلاستیک باشد. بتن پلاستیک از ترکیب سیمان، بنتونیت، مصالح سنگی و آب تشکیل می شود. از نظر مصالح تشکیل دهنده ، تفاوت بتن پلاستیک با بتنهای معمولی ، وجود بنتونیت و نسبت بالای آب به سیمان در آن است. این دو عامل باعث می شوند که بتن پلاستیک در ضمن دارا بودن خاصیت آب بندی، مقاومت فشاری و مدول الاستیسیته بسیار کمتری نسبت به بتنهای معمول داشته و بنابراین انعطاف پذیرتر باشد. در زمینه این نوع بتن در دنیا و بویژه در ایران تحقیقات جامعی انجام نشده و بیشتر کارهای صورت گرفته ، بررسیهای موردی مرتبط با پروژه های انجام شده بوده است.به عنوان نمونه پس از اجرای سد کرخه درایران که دیوار آب بند آن از جنس بتن پلاستیک می باشد، در چند سال اخیر بررسیهایی در این زمینه انجام شده است و مقالاتی ارائه گردیده است . 
 
 
 
کلمات کلیدی:

روانی بتن

بتن پلاستیک

دیوار آب بند بتن پلاستیک

طرح اختلاط بتن پلاستیک

کنترول تراوش آب از پی سد

   
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: روانی بتن,بتن پلاستیک,دیوار آب بند بتن پلاستیک,دانلود پایان نامه طرح اختلاط بتن پلاستیک,کنترول تراوش آب از پی سد,روشهای اجرایی دیوارهای آب بند,ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 165
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی حالت خمیری در سازه ها


هدف از این پایان نامه بررسی حالت خمیری در سازه ها می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 94
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی حالت خمیری در سازه ها

 
 
 
 
 
 مقدمه
بحث دربارة حالت جریان خمیری در فلزات بصورت زیر از طریق درك مستقیم انجام می‌شود: هرگاه نواری از فولاد در نظر گرفته شود كه یك طرف آن درگیره‌ای ثابت شده و بطرف دیگرش نیروی خمشی وارد آید، طرف آزاد خم میگردد. اگر مقدار نیروی وارده زیاد نباشد وقتی نیرو برداشته شود انتهای آزاد نوار بحالت اولیه برگشت خواهد یافت طوریكه هیچگونه تغییر شكل محسوس در نوار باقی نمی‌ماند. هرگاه نیروی وارد به انتهای آزاد بزرگ باشد پس از برداشت نیرو دیگر جسم بحالت اول بر نمی‌گردد ومقداری از تغییر شكل در آن بطور دائم خواهد ماند و گفته می‌شود كه تغییر شكل خمیری در جسم ایجاد گردیده است. منظور ما این نیست كه معلوم كنیم چرا تغییر شكل خمیری در جسم تولید شده است بلكه می‌خواهیم تعیین كنیم كه از نظر عوامل وارد بجسم مانند تنشها- كرنشها- و بارها چه پدیده‌هائی در جسم بوجود آمده است.
 
بطور خلاصه، حالت خمیری عبارتست از خاصیت اجسام سخت وقتی كه تحت اثر بارهای خارجی تغییر شكل دائمی در آنها ایجاد شود، حالت ارتجاعی یا الاستیسیته عبارتست از خاصیت جسم سخت كه تغییر شكل حاصله در آنها با برداشتن بار از بین رفته و بشكل اول برگشت پیدا كند. در حقیقت تعریف اجسام ارتجاعی كاملاً تصوری می‌باشد زیرا اجسام طبیعی پس از برداشت نیروهای وارده كم و پیش مقداری از تغییر شكل را در خود نگه‌میدارد و لو میزان نیروی موثر آنها كم باشد.برای چنین اجسام ارتجاعی مقدار تغییر شكل تولید شده بقدری كم است كه در اثر بارهای كوچك قابل اندازه‌گیری نیست. بنابراین نظریة پلاستیسیته در حالاتی بكار برده می‌شود كه بارهای وارد جسم بمقداری باشد كه تغییر شكلهای دائمی حاصله در جسم قابل‌ اندازه‌گیری باشد.
 
 نظریة حالت خمیری اجسام را میتوان به دو قسمت تقسیم كرد. در یك قسمت عملیات تغییر فرم دادن فلزات مانند چكش‌كاری- حدیده‌كاری- تزریق- نورد‌كاری و غیره بررسی می‌شود كه در آنها تغییر شكلهای خمیری (پلاستیكی) به مقدار زیاد مشاهده می‌شود.برای این نوع مسائل می‌توان از كرنشهای ارتجاعی صرف‌نظر كرد و فلز را می‌توان خمیری كامل فرض نمود. در قسمت دیگر دسته‌ای از مسائل قرار می‌گیرد كه مقدار كرنشهای خمیری در مقابل كرنشهای ارتجاعی كوچك است این قسمت یا نوع دوم از كرنشها برای طراحان ماشینها و محاسبان سازه‌ها در درجه اول اهمیت است. با توجه فراوانی كه اخیراً روی تقلیل وزن هواپیما- موشكها- كشتی‌های فضائی و نظایر آنها بكار میرود دیگر طراحان این دستگاهها نمی‌توانند ضرائب اطمینان را در سطح بالا در نظر بگیرند و میباید كه حداكثر نسبت بار به وزن را در محاسبات بدست آورند. این نوع محاسبه مطمئناً در ناحیة پلاستیك انجام خواهد شد. حتی در موارد استعمال سادة صنعتی رقابت شدیدی روی كاربرد مصالح و بازده بالاتر وجود دارد.
 
 
کلمات کلیدی:

جریان خمیری در فلزات

تحلیل پلاستیک یک سازه

محاسبه ارتجاعی ساختمانهای فلزی

 
  

توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: جریان خمیری در فلزات , تحلیل پلاستیک یک سازه , محاسبه ارتجاعی ساختمانهای فلزی , دانلود پایان نامه مهندسی عمران , بررسی حالت خمیری در سازه ها , رفتار خمیری سازه , محاسبه ارتجاعی سازه ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی


هدف از اینپایان نامه بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 117
حجم 9 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته عمران

بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی

 
 
چکیده:
فلسفه طراحی لرزه‌ای سازه‌ها، برای سالهای متمادی در آیین‌نامه‌های ساختمانی ملی و جهانی مورد قبول واقع شده است. بدین منظور، سازه‌ها باید عموماً قادر باشند:
 
الف. برای زمین‌لرزه‌های ضعیف كه در طول عمر مفید سازه اتفاق می‌افتد، سازه باید بدون خسارات سازه‌ای و غیرسازه‌ای بتواند از طریق سختی خود، نیروهای زلزله را به فونداسیون انتقال دهد.
ب. در برابر زمین لرزه‌های متوسط بدون آسیب سازه‌ای مقاومت نمایند و لیكن مقدار جزئی خسارت غیرسازه‌ای متحمل شوند.
ج. برای زمین لرزه‌های شدید كه بزرگترین زلزله محتمل در طول عمر مفید سازه می‌باشد، سازه باید با كمی خسارات سازه‌ای و غیرسازه‌ای، ولی بدون فروریزش (collapse) بتواند نیروهای زلزله را تحمل نماید، بعبارتی در زلزله‌های شدید اجزای سازه‌ای خسارت عمده می‌بینند ولی سازه پایداری و ایستایی خود را حفظ می‌نماید [3]. چرا طراحی لرزه‌ای خسارات جزئی به سازه را اجازه می‌دهد در حالی كه برای بارگذاری‌های دیگر چنین چیزی قابل قبول نیست؟ دلیل اصلی هزینه زیاد تمهیدات طراحی لرزه‌ای برای شدیدترین زمین لرزه طرح و مقاومت سازه بدون آسیب در برابر آن می‌باشد.
 
برای رسیدن به این اهداف یكی از اصولی كه در آیین‌نامه‌های طراحی لرزه‌ای سازه‌ها وجود دارد، عبارت است از استفاده از اشكال، سیستم‌ها و موادی كه رفتار شكل‌پذیر داشته باشند. زمانی به یك سازه شكل‌پذیر اطلاق می‌شود كه بتواند تغییر شكل‌های غیرالاستیك بزرگ را بدون كاهش در مقاومت تحمل نماید. (همچنین نباید ناپایداری و فروریزش در سازه اتفاق افتد). در آیین‌نامه‌های طراحی لرزه‌ای سازه‌ها، بزرگی نیروی زلزله برای یك سیستم سازه‌ای مشخص، رابطه معكوس با میزان شكل‌پذیری آن سیستم دارد. سازه‌ها با میزان شكل‌پذیری زیاد برای نیروهای لرزه‌ای كوچكتر و سازه‌ها با میزان شكل‌پذیری كم برای نیروهای لرزه‌ای بزرگتر طراحی می‌شوند. در واقعیت سازه‌های شكل‌پذیرتر تحت زلزله‌هایی قرار خواهند گرفت كه از حد مقاومت الاستیك آنها بیشتر است [12].
 
سازه‌های فولادی از بسیار جهات از جمله مصالح ایده‌ال برای مقاومت در برابر زمین لرزه می‌باشند. این مصالح درجه بالایی از جذب انرژی و شكل‌پذیری را از خود نشان می‌دهد. تجربه نشان می‌دهد كه سازه‌های فولادی در زمین لرزه‌ها، معمولاً بخوبی عمل می‌كنند. با این وجود به منظور استفاده بیشتر از شكل‌پذیری فولاد، تدابیر ویژه‌ای در طراحی و جزئیات سیستم‌های قابی و اتصالات نیاز است. فروریختن برج 20 طبقه (pinot suarez) در زمین لرزه 1985 مكزیكوسیتی، كه یك سازه فولادی بود، به وضوح نشان داد كه فولادی بودن طرح به تنهایی تضمینی برای عملكرد مناسب در برابر زمین لرزه نمی‌باشد.
 
 
کلمات کلیدی:

طرح لرزه ای سازه ها

بارگذاری رفت و برگشتی

عملكرد و رفتار اعضا مهاربندی

عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون

   

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: طرح لرزه ای سازه ها , بارگذاری رفت و برگشتی , عملكرد و رفتار اعضا مهاربندی , عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون , شكل پذیری اعضا در اثر بارگذاری رفت و برگشتی , مقاومت اتصالات در اثر بارگذاری رفت و برگشتی , بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی , دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()