نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش تراوش در بدنه سد

 

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش پدیده تراوش در بدنه سد بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدیداین فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 61
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود مبانی نظری پایان نامه کارشناسی ارشد در مهندسی عمران

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش پدیده تراوش در بدنه سد

 
 
 
 
*با قیمت دانشجویی، ارزان و مناسب :)-

**فایل منحصر به فرد، بصورت جامع و کامل و با منابع بروز و جدید خریداری کنید.

***این فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا
نمی شود.


پشتیبانی همیشگی توسط : maryam.alkasir70@gmail.com

 

 
 
چکیده
سدها همواره از سازه های زیر بنایی شمرده می‌شوند و دارای ارزش حیاتی می باشند. در گذشته ایجاد سد عمدتاً با اهداف تأمین آب آشامیدنی و آبیاری مزارع کشاورزی بوده ولی امروز به دلیل نیاز به انرژی برق آبی و اهداف دیگر توسعه بیشتری یافته است. برآورد میزان ۲۰ میلیارد متر مکعب برداشت از آب‌های شیرین جهان خود دلیلی بر اهمیت سد سازی در دنیای امروز است.  از این رو، بررسی و جلوگیری از خرابی سدها از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
 
 اگرچه در گذشته پدیده روگذری، اولین دلیل تخریب سدها بوده است اما امروزه با افزایش دوره طراحی سیلاب، عمده ترین مشکلی که توجه مهندسان را به خود جلب کرده است، مسئله تراوش است. وجود تراوش در سدهای خاکی غیر قابل اجتناب است، اما اگر شرایط مناسبی برای فرسایش خاک وجود داشته باشد، موجب شسته شدن نقاط مستعد گردیده و چنانچه در ابتدای بروز فرسایش اقدامات لازم صورت نگیرد، به تخریب سد منجر می شود. اصولاً بروز تراوش در سدهای خاکی امری اجتناب ناپذیر است. اما می بایست تراوش طوری مهار شود تا در مدت 50 الی 100 سال بهره برداری سد، نتواند به پایداری و ایمنی سد لطمه ای بزند. با وجود تمام پیشرفت هایی صورت گرفته در علم مهندسی ژئوتکنیک، معضل تراوش تا به امروز اصلی ترین مشکلی است که در سدها بروز می کند.
 
در این تحقیق تلاش شد با به کارگیری شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یکی از قویترین و معروف-ترین روش های داده کاوی به پیش بینی تراوش از بدنه سد  خاکی "ستارخان" پرداخته شود. جهت تحقق به این هدف، از مجموعه داده ای شامل 1684 داده پیزومتری استفاده شد. مجموعه داده به دو بخش آموزش و صحت سنجی با نسبت 80 به 20 تفکیک شدند. به کارگیری پارامترهای آماری مناسب و کاربردی نشان داد شبکه ارائه شده به خوبی آموزش دیده است و قابلیت بالایی در پیش بینی پدیده تراوش دارد. بررسی جامع آمار خرابی در سدها، علل مختلف خرابی سدهای خاکی و شناخت پدیده تراوش به عنوان مهمترین علل خرابی سدهای خاکی از دیگر بخش های مهم این تحقیق می باشند. 
 
 
 
 
کلمات کلیدی:
تراوش
داده کاوی
آمار سدسازی
سدهای خاکی
علل خرابی سدها
شبکه عصبی مصنوعی
 
 
 
   

توضیحات بیشتر و دانلود




:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: مبانی نظری پدیده تراوش در بدنه سد,دانلود مبانی نظری پدیده تراوش در بدنه سد,پیشینه تحقیق پدیده تراوش در بدنه سد,ادبیات نظری پدیده تراوش در بدنه سد,فصل دوم پایان نامه پدیده تراوش در بدنه سد,مبانی نظری و پیشینه تحقیق پدیده تراوش در بدنه سد,ادبیات و مبانی نظری پدیده تراوش در بدنه سد,پیشینه پدیده تراوش در بدنه سد ,
:: بازدید از این مطلب : 148
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی مشخصه های بتن پلاستیک و روشهای انجام دیواره آب بند آن

 

هدف از این پایان نامه بررسی مشخصه های بتن پلاستیک و روشهای انجام دیواره آب بند آن می باشد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 57
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی مشخصه های بتن پلاستیک و روشهای انجام دیواره آب بند آن

 
 
مقدمه:
فرارآب ذخیره شده در پشت سدهای خاکی از پی سد در صورتیکه کنترل کافی وجود نداشته باشد میتواند باعث خرابی سد شود.تجربه نشان داده است که نشست آب وخوردگی داخلی در پی وبدنه سد بیشترین دلیل ایجاد اشکال وتخریب سدهای خاکی بوده است.در بیشتر از 70% حالت های نارسا در سدهای خاکی مشکل به نبودن کنترل تراوش یا کافی نبودن آن نسبت داده شده است.بیشترین حالت تخریب ناشی از نشست آب در اثر گردایان خروجی آب بوده است که سبب شناوری ذرات خاک درپاشنه سد ودر نتیجه آغاز حرکت ذرات خاک میشود.
برای کنتر ل تراوش از پی سد روش هایی برای کاهش تراوش آب از پی با تلفیق روش هایی جهت هدایت آب وزهکشی بکار میرود.روش های کاهش تراوش شامل این موارد است:
 
جداکننده ها-یا دیواره های ترانشه ای، بتون نفوذ ناپذیر بالادست،دیافراگم ها ی بتونی جداکننده هایی از جنس گل و پرده های تزریق.روش های زهکشی وهدایت آب که به همراه فیلتر(صافی) بکار میرودو شامل این موارد هستند:
پتوهای زهکشی ، چاه های فشارشکن وترانشه های زهکشی.
 
شرایطی که نوع وسیله کنترل تراوش را تعیین میکند به قرار زیر هستند:عمق پی ، طبیعت لایه های پی و مواد تشکیل دهنده آن شامل نفوذ پذیری لایه ها وکاهش تراوش مورد نیاز مزیت نسبی روش ها از نظر اقتصادی و میزان خطر پذیری(RISK) که تحت تاثیر عواملی نظیر ارتفاع سد و خطرات پس از شکسته شدن سد است.
 
همانگونه که گفته شد یکی از روش های کلی کاهش تراوش از پی آنست که خندقی -ترانشه ای را در پی سد تا لایه نفوذ ناپذیر حفر کرد وآنرا با مواد نفوذ ناپذیر پر کرد این مواد نفوذ پذیر میتواند مخلوط خاک و بنتونیت یا مخلوط سیمان و بنتونیت یا بتون پلاستیک باشد. بتون پلاستیک از سیمان،بنتونیت مصالح دانه ای وآب تشکیل شده است.بتون پلاستیک ناتراوایی خوبی دارد ومقاومت چندین مرتبه بیشتر از خاک دارد واین خصوصیات رفتاری ویژه ای به بتون پلاستیک میدهد.شکل پذیری بالا که با بتون معمولی نمیتوان به آن رسید و مقاومتی که با دیواره از جنس خاک نمیتوان به این رسید و این نتایج موفق بدون کاهش آب بندی بدست میآید. بطور مثال برای جاهایی که اضافه بار زیادی وجود دارد.مانند وزن یک سد یا وقتی که فشار هیدرولیکی زیادی ایجاد میشود(بتون پلاستیک انتخاب خوبی است وبطور کلی میتوان گفت در جایی که مقاومت زیادی مورد انتظار باشد یا به عکس در جائیکه مواد نرم اطراف دیواره فشرده میشوند و به تغییر شکل مقاوم بماند وترک نخورد.امروز با توسعه تکنیک حفاری هزینه های ساخت دیواره آب بند از جنس بتون پلاستیک کاهش یافته است و مشکلات اجرایی نظیر انحراف دیواره ها نیز کم شده اند.
 
 
 
کلمات کلیدی:

بتن پلاستیک

دیواره آب بند سد

روشهای اجرایی دیواره آب بند

مزایا و مشخصه های بتن پلاستیک

 
   
 


توضیحات بیشتر و دانلود




:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پایان نامه بتن پلاستیک,دیواره آب بند سد,روشهای اجرایی دیواره آب بند,مزایا و مشخصه های بتن پلاستیک,بررسی مشخصه های بتن پلاستیک و روشهای انجام دیواره آب بند آن,دانلود پایان نامه مهندسی عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 154
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

تشریح سازه سرریز و طبقه بندی انواع آنها

 

در این پایان نامه تشریح سازه سرریز و طبقه بندی و انواع آنها مورد بررسی قرار می گیرد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 56
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

تشریح سازه سرریز و طبقه بندی و انواع آنها

 
چکیده:
 سرریز همان تخلیه کننده دریاچه سد در مواقع اضطراری است بدیهی است که این تخلیه باید تا ارتفاع قابل اطمینانی انجام گیرد که در ضمن رفع خطر سیل قادر به تامین احتیاجات اساسی پروژه سد سازی نیز باشد . این موضوع خود از کارهای اساسی مهندس طراحی سد سازی است که بتواند کلیه خواسته های یک طرح سد سازی (در زمان حال و آینده) را در یک چهار چوب فنی و اقتصادی بگنجاند .اصولا طرح و محاسبه سرریز سدها از کارهای اساسی یک پروژه سد سازی است چه طغیانی با احتمال وقوع بسیار کم ممکن است در هر زمانی مثلا یک هفته پس از اتمام ساختمان سد بوجود آید و ساختمان سد و کلیه تاسیسات و متعاقبا روستاهای بالادست و پایین دست را در معرض خطر جدی و حیاتی قرار دهد .
 
پس می توان سرریز سدها را عامل بیمه کننده ساختمان سد و دریاچه مربوطه ، در مقابل آب زیاد (سیل) بدانیم ، البته باید اضافه نمود که در بعضی از سدها مانند سدهای بتنی سرریزی از روی  تاج سد در صورتی که از نظر پایداری خطری برای آنها نداشته باشد ممکن است تا حدود کمی مجاز باشد در حالیکه این عمل برای سدهای خاکی خالی از خطر نخواهد بود (شستشوی پایین دست مقطع) . هنگامی كه ارتفاع سطح آب دریاچه پشت سد به حداكثر خود برسد و در همین لحظه سیل دیگری رخ دهد، بنابراین بایستی سیستم تخلیه سیلاب تعبیه شود كه بتواند این آب اضافی را از سد خارج كند، ساختمان سرریز و سایر تأسیسات تخلیه این وظیفه را انجام می دهد . پیشرفتهای اخیر در تكنولوژی امكانات گسترده ای را برای ساخت سدهای بزرگ ،‌ مخازن و كانالها بوجود  آورده است . این پیشرفتها لزوم توسعه طراحی و روشهای ساخت را به خصوص برای سیستمهایی كه بتوانند سیلاب كافی را تخلیه كنند ایجاب می نماید . 
 
 
کلمات کلیدی:

سرریز سد

انواع سرریزها

اهمیت سازه سرریز

طبقه بندی سرریزها

 
 
   


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: سرریز سد,انواع سرریزها,اهمیت سازه سرریز,طبقه بندی سرریزها,تشریح سازه سرریز و طبقه بندی انواع آنها,دانلود پایان نامه سرریز,دانلود پایان نامه مهندسی عمران,دانلود پایان نامه مهندسی عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 144
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پروژه سازه های فولادی با عنوان هتل باران کرمان همراه با فایل های اجرایی

 

در دانلود پروژه سازه های فولادیبه طراحی هتل باران کرمان خواهیم پرداخت که فایل های اجرایی نیز ضمیمه شده اند

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 137
حجم 8 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پروژه سازه های فولادی با عنوان هتل باران کرمان

همراه با فایل های اجرایی

 

محاسبات سازه هتل باران

شرح مختصری از پروژه
•از سالها قبل نیاز یک هتل در محل مورد نظر بسیار احساس می شود و فضای بسیاری خوبی برای تاسیس این پروژه می باشد
•منطقه مورد نظر  بدلیل جایگاه تفریحی و زیارتی ، در طول سال خیل عظیمی از مسافران را از قسمت های مختلف کشور حتی شهرهای دیگر به سمت خود جلب می کند و نیازمند مکانی مناسب و با ظرفیت کافی می باشد تا مردم بتوانند 
 
راحت و آسوده به محلی امن برای آستراحت بروند.
•با توجه به مطالب فوق ، تبدیل این فضا به هتل طبقاتی مورد توجه شهرداری منطقه مورد نظر قرار گرفت.
•هتل باران در 8 طبقه از تراز 0.00 تا تراز نهائی 26.40 طراحی شد . 
 
 
•اسکلت ساختمان بصورت فولادی طراحی شده است  .
•در تراز پائین سیستم زهکش مناسب جهت جمع آوری و خروج آبهای زیرزمینی منطقه که بسیار زیاد نیز می باشد طراحی شده است.
•در داخل ساختمان جهت تردد افراد به طبقات مختلف از دو سیستم راه پله و آسانسور  استفاده می شود.
•مساحت هر طبقه 424 مترمربع بوده که به فضای  راه پله و آسانسور و ... تقسیم بندی شده است  
 
 
1- معرفی پروژه
1-a  عناوین
نام پروژه: هتل باران
نام مالک : آقای ...
موقعیت : چهار طرف باز 
شهرداری : استان کرمان
مهندس معمار :
مهندس تاسیسات :
مهندس مکانیک خاک : 
مهندس ناظر: 
مهندس محاسب : 
ساختمان فوق دارای اسکلت فلزی بوده و در شهر کرمان واقع است.
مساحت هر طبقه از ساختمان که دارای چهار واحد است برابر 424 متر مربع است.
نرم افزار مورد استفاده در تحلیل و طراحی سازه ETABS2000 ver : 9.5.0  و نرم افزار مورد استفاده در تحلیل و طراحی فونداسیون  SAFE 2000 ver : 8.1.1 می باشد.
 
 
1-b  تعداد طبقات 
ساختمان محاسبه شده دارای 8 طبقه می‌باشد  که طبقات دارای کاربری تجاری می باشند . 
1-c مساحت طبقات 
پلان طبقات  به همراه مساحت و محیط هر طبقه به تفکیک مطابق نقشه‌های ذیل می‌باشد. 
 
 
کلمات کلیدی:

سازه

اسکلت

سازه های فولادی

محاسبات سازه هتل باران

 
 
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: محاسبات سازه فلزی,محاسبات سازه هتل باران,محاسبات سازه های فلزی,دفترچه محاسبات سازه فلزی,طراحی سازه فلزی هتل,دانلود پروژه سازه های فولادی هتل باران کرمان,محاسبات سازه هتل باران,دانلود پروژه سازه های فولادی هتل ,
:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

عملکرد سیستم های باربر در سازه های بلند

 

با تکیه بر روشهای سنتی، نمی توان سازه بلندی ساخت که در برابر زلزله های مخرب مقاوم باشد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 61
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

عملکرد سیستم های باربر در سازه های بلند

 
چکیده:
با توجه به خسارات و تلفات ناشی از زلزله در کشورهای زلزله خیز، لزوم طراحی سازه های مقاوم در برابر زلزله امری انکار ناپذیر است. برای طرح یک ساختمان در مقابل زلزله لازم است اطلاعاتی جامع و کامل از رفتار آن در مقابل نیروهای ناشی از زلزله در دست باشد. باید دانست که رعایت ضوابط و مقررات مندرج در آیین نامه ها تضمین کنندة مقاوم شدن کامل ساختمانها در برابر نیروهای ناشی از زلزله نیست. به همین جهت باید رفتار سازه ها را به طور کلی و به دقت مورد توجه قرار داد. شکل پذیری یکی از خواص بسیار مهم سازه هایی است که اگر تحت تأثیر نیروهای لرزه ای واقع شوند، باید از خود بروز دهند. هر سازة پایدار یا مقاوم در برابر زلزله باید هم به صورت کلی و یک مجموعۀ کامل، شکل پذیر باشد و هم اعضای آن به تفکیک شکل پذیر باشند. بنابراین با توجه به نوع سازه ای که برای مناطق زلزله خیز طراحی می شود، باید مصالح به کار رفته در آنها به نحوی اختیار و ترکیب شوند که نتیجۀ رفتار آنها، شکل پذیر بودن را تأمین نماید.
 
با تکیه بر روشهای سنتی، نمی توان سازه بلندی ساخت که در برابر زلزله های مخرب مقاوم باشد. حتی اگر همه ضوابط آیین نامه زلزله از نظر طراحی و محاسبات رعایت شده باشد، با اجرای سنتی و دخالت انسان در اجزای مقاوم کننده ساختمان همانند بتن ریزی ها و جوشکاری ها هرگز نمی توان به یک سازه مناسب دست پیدا کرد. فن آوریهای نو تلاش می کنند تا دخالت انسان را در حین ساختن به حداقل رسانده و با صنعتی کردن اجرا، یک ساختمان همگن و مطمئن بنا نمایند.
 
ساختمان مسکونی از نظر اسکلت باید نه تنها مقاوم در برابر نیروهای زلزله ساخته شود، بلکه باید دارای دوام لازم در مدت زمان پیش بینی شده برای بهره برداری از آن نیز باشد. اگرچه از نظر کارکرد اقتصادی می توان بخشهایی از ساختمان را از مصالح سبک بنا نمود، اما اسکلتی که بتواند کارکرد درست داشته باشد معمولاً وزن قابل ملاحظه ای از ساختمان را به خود اختصاص می دهد. با افزایش ارتفاع و به تبع آن نیروهای حاصل از زلزله مقاطع باربر ساختمان بسیار بزرگ شده و تکانهای ناشی از نیروی زلزله، در طبقات فوقانی شدید می شود. برای پیشگیری از این رویدادها، روشی تحت عنوان سوپرفریم R.C برای اسکلت ساختمان، در کشور ژاپن، ابداع شده و به عنوان جدیدترین  فناوری به مورد اجرا گذاشته شده است. در این روش ضمن کاهش مقاطع باربر، با پیش ساخته نمودن ستون ها و همچنین کنترل حرکات ساختمان در حین زلزله و جذب انرژی به وسیله میراگرهای هیدرومکانیکی، یک ساختمان مطمئن از نظر رفتار در برابر نیروها و بسیار مناسب برای سکونت ساخته می شود. 
 
 
کلمات کلیدی:

سازه

سازه های بلند

سیستم های باربر

 
   
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: سازه,سازه های بلند,سیستم های باربر,دانلود پایان نامه رشته عمران,دانلود پایان نامه عملکرد سیستم های باربر در سازه های بلند,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رفتار سیستم های باربر ,
:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی

 

دانلود پایان نامه مهندسی عمران با عنوان طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 65
حجم 5 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی

 
مقدمه:
در آزمایش‌های اولیه بر روی اتصالات گیردار جوشی كه در دهه‌های 60 و 70 میلادی انجام شد، از اعضا با سایز كوچك استفاده شده بود. مثلاً تیرهای W18، و ستون‌های W12 و W14 مورد آزمایش قرار گرفته بودند. با بلند شدن ارتفاع ساختمانها، و پیشرفت تكنولوژی ساختمان، سایز اعضا نیز افزایش یافت، غافل از اینكه افزایش اندازه اعضا خود تاثیر مستقیمی بر رفتار سیكلی اتصالات گیردار دارد. با این حال ضوابط طرحی تغییر نیافتند، تا اینكه در زلزله نورتریج این نوع اتصالات دچار آسیب شدند؛ وپس از آزمایشات بر روی تیر و ستون‌های واقعی با سایزهای بزرگ، مشخص شد كه این اتصالات دیگر آن رفتار نرم و شكل‌پذیر را دارا نمی‌باشند [19]. 
 
یكی از اصول اساسی دیتیل‌های سازه‌ای برای عملكرد مطلوب لرزه‌ای اتصالات این است كه اتصالات از خود المان‌ها قویتر انتخاب شوند تا رفتار غیرالاستیك موردانتظار در عضو اتفاق بیفتد، نه در اتصال. البته دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد. اما مقاومت و شكل‌پذیری هر اتصال به میزان زیادی به كیفیت و مهارت به كار گرفته شده در ساخت اتصال نیز بستگی دارد. با این وجود، اتصالات در زلزله نورتریج با دیتیل‌هایی اجرا شده بودند، كه اتصال، قبل از خود عضو دچار زوال می‌شد. در واقع قبل از اینكه عضو بخواهد رفتار شكل‌پذیر را از خود نشان بدهد و به حد خمیری برسد، اتصال دچار زوال شده است [19].
 
در فرایند جوشكاری كه معمولاً در نصب ساختمان‌های با قابهای خمشی به كار می‌رفت، از فلز جوش با نرمی كم در اتصال بال تیر به بال ستون استفاده می‌شد. این فلز جوش به این دلیل مورد استفاده قرار می‌گرفت كه فرایند جوشكاری در سایت با سهولت بیشتری انجام گیرد؛ ولی همین فلز جوش در نواحی با تنش بالا، مثل محل اتصال بال تیر به بال ستون، باعث وقوع شكست ترد گردید كه خود باعث آسیب‌دیدگی اتصالات مرسوم تا قبل از نورتریج شد.
 
چنین به نظر می‌رسد كه عملیات جوشكاری در بسیاری از ساختمان‌های آسیب‌دیده زیر حد استاندارد بوده است، و این در حالی است كه معیارهای كنترل كیفی در مرحله ساخت، در ضوابط و مقررات منتشر شده، آمده است. حتی ناظران ساخت، عملیات نظارت و بازرسی را انجام داده و اسناد مربوطه را امضا كرده‌اند. ولی این دلیل بر درستی كار آنها نیست. چرا كه جوشهای آسیب دیده دارای عیوب جوشكاری، مثل عدم نفوذ كافی در ریشه جوش، و همچنین مخلوط شدن سربارهSlag Inclusion با فلز جوش، بوده‌اند. این عیوب حتی باعث شروع ترك و بروز شكست ترد در فلز جوش شده‌اند. 
 
همانطور كه می‌دانیم یك ماده كه به طور طبیعی نرم است، زمانی كه شكاف و یا تركی در آن وجود داشته باشد، می‌تواند رفتار شكننده از خود نشان بدهد. در یك آزمایش كششی ساده اگر فرض كنیم در نمونه آزمایش یك شكاف كوچك ایجاد كنیم، دیگر نباید انتظار رفتار نرم را برای ماده داشته باشیم؛ چرا كه این شكاف خود شروعی برای شكست ترد نمونه می‌باشد. در جزئیاتی هم كه در اتصالات مرسوم تا قبل از نورتریج بكار گرفته می‌شد چنین شكافهایی، مثل محل تسمه پشت جوش و بال تیر، وجود داشت كه خود باعث شروع شدن شكست می‌شد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

اتصالات

طرح لرزه ای

سازه های فولادی

 
   


توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: اتصالات,طرح لرزه ای,سازه های فولادی,دانلود پایان نامه مهندسی عمران,دانلود پایان نامه طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی,دانلود پایان نامه رشته عمران,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پروژه متره و برآورد ساختمان 3 طبقه

 

این فایل شامل متره و برآورد کامل ساختمان 3 طبقه با کلیه جزیات در 76 شیت فرمت اکسل و همچنین فایل PDF پلان معماری ساختمان 3 ظبقه با کلیه پلانها ، نما و برشها و می باشد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 76
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی zip
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

 

 

 

این فایل شامل متره و برآورد کامل ساختمان 3 طبقه با کلیه جزیات در 76 شیت فرمت اکسل و همچنین فایل PDF پلان معماری ساختمان 3 ظبقه با کلیه پلانها ، نما و برشها و .. می باشد.

 

 

تعداد طبقات : 3 طبقه

 

تعداد واحد : هر طبقه 1 واحد

 

متراژ :12.4×10

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: پروژه متره,متره و برآورد,متره ساختمان سه طبقه,متره و برآورد ساختمان سه طبقه,پروژه مهندسی عمران,برآورد کامل ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آبشستگی موضعی در آبشکن

 

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آبشستگی موضعی در آبشکن بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدیداین فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 105
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود مبانی نظری رشته مهندسی آب 

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آبشستگی موضعی در آبشکن

 
 
*با قیمت دانشجویی، ارزان و مناسب :)-

**فایل منحصر به فرد، بصورت جامع و کامل و با منابع بروز و جدید خریداری کنید.

***این فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا
نمی شود.


پشتیبانی همیشگی توسط : maryam.alkasir70@gmail.com

 

 
 
 
  چکیده
جهت انحراف جریان از ساحل فرسایش پذیر رودخانه و حفاظت دیواره خارجی رودخانه ها از سازه هایی مختلف، بایستی استفاده نمود و از آن جمله می توان گفت که آبشکن-های بسته یا نفوذناپذیر از جمله سازه های حفاظتی هستند که برای این منظور و حفاظت از حواشی آسیب پذیر رودخانه یا ایجاد شرایط مساعد پاکسازی مسیر از انباشته های رسوبی در رودخانه های با بار بستر زیاد استفاده نمود. در این نوع سازه ها سرعت جریان آب در میدان آبشکن تقلیل یافته و با ترسیب مواد رسوبی شرایط لازم پایداری در امتداد کناره ها فراهم می گردد. در عین حال سازه های آبشکن، هر چند با هدف رسوبگذاری و جلوگیری از فرسایش کناره ها و تثبیت موقعیت رودخانه احداث می گردند اما خود تحت تأثیر فرسایش ناشی از تمرکز جریان بخصوص در قسمت دماغه می باشند. 
 
در قسمت دماغه، افزایش تنش های حاصله از افزایش سرعت و وقوع جریان چرخشی منجر به تشکیل چاله آبشستگی گردیده و سلامت و استحکام سازه را به مخاطره می اندازد. در این تحقیق با مطالعه آزمایشگاهی بر روی سری آبشکن های L شکل در شرایط آب زلال، آزمایشاتی با سه نوع دانه بندی مختلف، با تغییر در میزان دبی ورودی در سه حالت مختلف و با سه فاصله متغییر بین آبشکن ها انجام گرفته است و نتایج تحقیق نشان می دهد که در یک فاصله ثابت بین آبشکن ها هر چقدر دبی افزایش یابد میزان عمق آبشستگی افزایش می یابد. همچنین تغییر فاصله بین آبشکن ها اثر قابل توجه ای بر میزان عمق آبشستگی ایجاد شده در طول آبشکن اولی ایجاد نمی کند، بلکه بر روی فرسایش و رسوبگذاری بین آبشکن ها تاثیر می گذارد. در یک دبی ثابت با افزایش فاصله بین آبشکن ها، میزان نسبت عمق آبشستگی به عمق جریان روند کاهشی دارد و بیشترین میزان عمق آبشستگی در طول آبشکن اول اتفاق می افتد. همچنین در یک دانه بندی ثابت، با افزایش عدد فرود جریان، میزان نسبت عمق آبشستگی به عمق جریان روند افزایشی دارد.
 
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود




:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: مبانی نظری آبشستگی موضعی در آبشکن,دانلود مبانی نظری آبشستگی موضعی در آبشکن,پیشینه تحقیق آبشستگی موضعی در آبشکن,ادبیات نظری آبشستگی موضعی در آبشکن,فصل دوم پایان نامه آبشستگی موضعی در آبشکن,مبانی نظری و پیشینه تحقیق آبشستگی موضعی در آبشکن,ادبیات و مبانی نظری آبشستگی موضعی در آبشکن ,
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی

 

هدف از این پایان نامه بررسی ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی می باشد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 68
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی

 
 
مقدمه
از دیدگاه سازه ای، عبارت طراحی به مجموعه ای از قواعد علم ساخت و ساز اتلاق می گردد كه هدف آن به وجود آوردن سازه ای می باشد كه از نظر شکل و ابعاد، خواست های مربوط به كارآیی، پایایی و زیبایی را به طور همزمان و در طی یك طرح، برآورده سازد. هدف اصلی طراحی سازه، ساخت سازه ای است كه در آن نه تنها هزینه های اولیه ساخت در نظر گرفته می شود، بلكه هزینه های مربوط به نگهداری، تخریب و زوال های احتمالی نیز به همراه مزایای سازه ای ایجاد شده لحاظ می گردند. از این رو طراحی بهینه ی سازه احتیاج به فهم صحیح از كلیه قوانین حاكم بر موارد فوق دارد. 
 
اهداف ذكر شده برای طراحی سازه ها در برابر عواملی مانند بارهای زنده ، مرده و برف با دشواری كمتری قابل حصول هستند، در حالی كه برای طراحی سازه در برابر عوامل دیگری مانند گردبادها، سیل و زلزله با دشواری حاصل می گردند. منشأ این دشواری، ماهیت به شدت احتمالاتی این پدیده ها و نیز وابسته بودن رفتار سازه به شدت و نوع این بارها می باشد. تاكنون در میان این عوامل، زلزله عامل 60% از تلفات جانی ناشی از حوادث طبیعی پیش بینی نشده بوده است. بنابراین طراحی مناسب سازه در مقابل زلزله و ارائه روشی مشخص برای اطمینان از عملكرد سازه در حین زلزله از اهمیت خاصی برخوردار است. 
 
 
به طور كلی رویكرد مهندسی به طراحی جنبة كمی داشته و اعضاء سازه ای باید بگونه ای انتخاب و جزئیات بندی شوند كه در مقابل تلاش های حاصل از كلیه عوامل از جمله زلزله، پاسخگو باشند. اما طراحی برای بزرگترین نیروهای قابل تصور كه از بزرگترین زلزله ی پیش بینی شده برای یك ساختگاه حاصل می گردد، غیرمنطقی بوده و از نظر اقتصادی نیز قابل قبول نمی باشد. بنابراین طراحی برای سطح پایین تری از نیروها صورت می گیرد. پس منطقی است كه نقاطی از سازه در مقابل تلاش های ایجاد شده ناشی از نیروی زلزله، متحمل آسیب های موضعی مانند رسیدن به حد كمانش و یا جاری شدن شوند. اما ذكر این نكته حائز اهمیت است كه در یك طرح مناسب لرزه ای، سازه ضمن تحمل آسیب های موضعی ایجاد شده، از پایداری و یكپارچگی كلی برخوردار باشد. دنبال كردن این روش به طراحی لرزه ای سازه-ها  می انجامد. در این روش، سازه به گونه ای تحلیل و طراحی می-گردد كه نقاط پیش بینی شده برای تحمل آسیب های موضعی، قسمت اعظم انرژی لرزه ای وارد شده به سازه را جذب نموده و خود قادر باشند تغییرشکل های خمیری را بدون كاهش قابل ملاحظه ای در مقاومت تحمل نمایند، و در این حال، دیگر اعضای سازه  نیز در محدوده تقریباً الاستیك باقی بمانند. 
 
توانایی تحمل تغییرشکل های خمیری بدون كاهش قابل ملاحظه در مقاومت، نشانگر شکل پذیری اعضای سازه و معیاری برای تعیین رفتار مناسب سازه طی زلزله های شدید می باشد. بنابراین واضح است كه با توجه به نوع و شدت زلزله، مقادیر مختلفی نیز برای شکل پذیری مورد نیاز می باشد و طراحی مناسب یك سازه با تامین كردن شکل-پذیری مورد نیاز آن در ارتباط مستقیم خواهد بود. اما این موضوع نیز باید همیشه در نظر گرفته شود كه آسیب های حاصل از ورود اعضاء سازه به محدودة خمیری باید بعد از زلزله قابل تعمیر و بازسازی باشند و از این منظر در طراحی لرزه ای باید موازنه ای میان هزینه های اولیه ساخت و هزینه های مربوط به تعمیر و بازسازی برقرار گردد.
 
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

فولاد پرمقاومت

طراحی لرزه ای اتصالات

شکل پذیری قابهای خمشی فولادی

 
 
 
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود




:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: فولاد پرمقاومت,شکل پذیری قابهای خمشی فولادی,فلسفه شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات,ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی,دانلود پایان نامه طراحی لرزه ای اتصالات,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

طرح لرزه ای سازه های فولادی

دانلود پایان نامه مهندسی عمران طرح لرزه ای سازه های فولادی


مشخصات فایل

تعداد صفحات 81
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

طرح لرزه ای سازه های فولادی

مقدمه:
فولاد بعنوان ماده ای با مشخصات خاص و منحصر بفرد، مدتهاست در ساخت ساختمانها کاربرد دارد. قابلیت اجرای دقیق، رفتار سازه ای معین، نسبت مقاومت به وزن مناسب، در کنار امکان اجرای سریع سازه های فولادی همراه با جزئیات و ظرافتهای معماری ، فولاد را بعنوان مصالحی منحصر و ارزان در پروژه های ساختمانی مطرح نموده است؛ به نحوی که اگر ضعفهای محدود این ماده نظیر مقاومت کم در برابر خوردگی و عدم مقاومت در آتش سوزیهای شدید به درستی مورد توجه و کنترل قرار گیرند، امکانات وسیعی در اختیار طراح قرار می دهد که در هیچ ماده دیگر قابل دستیابی نیست.
 
راهکار هایی که برای طراحی و بهسازی لرزه ای سازه‌های فولادی وجود دارد می توان به اختصار به شرح زیر بیان کرد:
 
مهاربندی در سازه های فولادی و یا تقویت مهاربندی موجود
کار عمده‌ای که در جهت بهبود رفتار لرزه ای سازه های فولادی می توان انجام داد، کنترل طراحی لرزه‌ای مهاربندی سازه می‌باشد. در صورت عدم کفایت مکانیزم های مقاومت جانبی سازه، می توان اقدام به ایجاد مهاربندی در سازه نمود که این کار از طریق برداشتن تیغه ها میسر می باشد. در طراحی لرزه‌ای و تقویت ساختمان‍ها که در بخش بعدی بیشتر شرح می‌شود, غالباً سه هدف عمده وجود دارد:
 
- افزایش مقاومت ساختمان در برابر بارهای جانبی
- افزایش شکل‌پذیری ساختمان
- افزایش مقاومت به همراه افزایش شکل‌پذیری ساختمان
 
متقارن کردن سیستم های مهاربندی
برای جلوگیری از پیچش در سازه ، تقارن مهاربندی ها ضروری است. بنابر این با بررسی سازه می توان از نحوه مهاربندی آن آگاهی حاصل کرده و در صورت عدم تقارن آن، باید با افزودن مهاربندی در طراحی لرزه‌ای به متقارن کردن آن پرداخت.
 
کاهش بارهای مرده ساختمان
در ساختمانهای موجود معمولا از سقفها و دیوارهای ضخیم و سنگین استفاده شده که می‌توان با برداشتن بارهای اضافی کمک مؤثری به کاستن نیروهای لرزه‌ای نمود.
 
تقویت اتصالات سازه‌ای
اتصالات بادبندها و اتصال تیرها به ستونها بایستی تقویت شوند. البته در غالب اوقات به تقویت خود اعضای ستون و تیر نیز نیاز خواهد بود.
 
بهسازی دیوارهای موجود
یکسری از دیوارهای موجود در قابهای فولادی را می‌توان به صورت میانقاب و نوعی سیستم مقاوم جانبی طراحی نمود و بقیه دیوارها نیز به هر حال بایستی در اثر زلزله به آوار تبدیل نشوند.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

سازه

سازه های فولادی

طرح لرزه ای سازه

 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: سازه,سازه های فولادی,دانلود پایان نامه طرح لرزه ای سازه,دانلود پایان نامه مهندسی عمران,دانلود پایان نامه طرح لرزه ای سازه های فولادی,دانلود پایان نامه رشته عمران,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()