نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

عملکرد سیستم های باربر در سازه های بلند

 

با تکیه بر روشهای سنتی، نمی توان سازه بلندی ساخت که در برابر زلزله های مخرب مقاوم باشد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 61
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

عملکرد سیستم های باربر در سازه های بلند

 
چکیده:
با توجه به خسارات و تلفات ناشی از زلزله در کشورهای زلزله خیز، لزوم طراحی سازه های مقاوم در برابر زلزله امری انکار ناپذیر است. برای طرح یک ساختمان در مقابل زلزله لازم است اطلاعاتی جامع و کامل از رفتار آن در مقابل نیروهای ناشی از زلزله در دست باشد. باید دانست که رعایت ضوابط و مقررات مندرج در آیین نامه ها تضمین کنندة مقاوم شدن کامل ساختمانها در برابر نیروهای ناشی از زلزله نیست. به همین جهت باید رفتار سازه ها را به طور کلی و به دقت مورد توجه قرار داد. شکل پذیری یکی از خواص بسیار مهم سازه هایی است که اگر تحت تأثیر نیروهای لرزه ای واقع شوند، باید از خود بروز دهند. هر سازة پایدار یا مقاوم در برابر زلزله باید هم به صورت کلی و یک مجموعۀ کامل، شکل پذیر باشد و هم اعضای آن به تفکیک شکل پذیر باشند. بنابراین با توجه به نوع سازه ای که برای مناطق زلزله خیز طراحی می شود، باید مصالح به کار رفته در آنها به نحوی اختیار و ترکیب شوند که نتیجۀ رفتار آنها، شکل پذیر بودن را تأمین نماید.
 
با تکیه بر روشهای سنتی، نمی توان سازه بلندی ساخت که در برابر زلزله های مخرب مقاوم باشد. حتی اگر همه ضوابط آیین نامه زلزله از نظر طراحی و محاسبات رعایت شده باشد، با اجرای سنتی و دخالت انسان در اجزای مقاوم کننده ساختمان همانند بتن ریزی ها و جوشکاری ها هرگز نمی توان به یک سازه مناسب دست پیدا کرد. فن آوریهای نو تلاش می کنند تا دخالت انسان را در حین ساختن به حداقل رسانده و با صنعتی کردن اجرا، یک ساختمان همگن و مطمئن بنا نمایند.
 
ساختمان مسکونی از نظر اسکلت باید نه تنها مقاوم در برابر نیروهای زلزله ساخته شود، بلکه باید دارای دوام لازم در مدت زمان پیش بینی شده برای بهره برداری از آن نیز باشد. اگرچه از نظر کارکرد اقتصادی می توان بخشهایی از ساختمان را از مصالح سبک بنا نمود، اما اسکلتی که بتواند کارکرد درست داشته باشد معمولاً وزن قابل ملاحظه ای از ساختمان را به خود اختصاص می دهد. با افزایش ارتفاع و به تبع آن نیروهای حاصل از زلزله مقاطع باربر ساختمان بسیار بزرگ شده و تکانهای ناشی از نیروی زلزله، در طبقات فوقانی شدید می شود. برای پیشگیری از این رویدادها، روشی تحت عنوان سوپرفریم R.C برای اسکلت ساختمان، در کشور ژاپن، ابداع شده و به عنوان جدیدترین  فناوری به مورد اجرا گذاشته شده است. در این روش ضمن کاهش مقاطع باربر، با پیش ساخته نمودن ستون ها و همچنین کنترل حرکات ساختمان در حین زلزله و جذب انرژی به وسیله میراگرهای هیدرومکانیکی، یک ساختمان مطمئن از نظر رفتار در برابر نیروها و بسیار مناسب برای سکونت ساخته می شود. 
 
 
کلمات کلیدی:

سازه

سازه های بلند

سیستم های باربر

 
   
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: سازه,سازه های بلند,سیستم های باربر,دانلود پایان نامه رشته عمران,دانلود پایان نامه عملکرد سیستم های باربر در سازه های بلند,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رفتار سیستم های باربر ,
:: بازدید از این مطلب : 156
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی

 

دانلود پایان نامه مهندسی عمران با عنوان طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 65
حجم 5 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی

 
مقدمه:
در آزمایش‌های اولیه بر روی اتصالات گیردار جوشی كه در دهه‌های 60 و 70 میلادی انجام شد، از اعضا با سایز كوچك استفاده شده بود. مثلاً تیرهای W18، و ستون‌های W12 و W14 مورد آزمایش قرار گرفته بودند. با بلند شدن ارتفاع ساختمانها، و پیشرفت تكنولوژی ساختمان، سایز اعضا نیز افزایش یافت، غافل از اینكه افزایش اندازه اعضا خود تاثیر مستقیمی بر رفتار سیكلی اتصالات گیردار دارد. با این حال ضوابط طرحی تغییر نیافتند، تا اینكه در زلزله نورتریج این نوع اتصالات دچار آسیب شدند؛ وپس از آزمایشات بر روی تیر و ستون‌های واقعی با سایزهای بزرگ، مشخص شد كه این اتصالات دیگر آن رفتار نرم و شكل‌پذیر را دارا نمی‌باشند [19]. 
 
یكی از اصول اساسی دیتیل‌های سازه‌ای برای عملكرد مطلوب لرزه‌ای اتصالات این است كه اتصالات از خود المان‌ها قویتر انتخاب شوند تا رفتار غیرالاستیك موردانتظار در عضو اتفاق بیفتد، نه در اتصال. البته دلایل مختلفی برای این امر وجود دارد. اما مقاومت و شكل‌پذیری هر اتصال به میزان زیادی به كیفیت و مهارت به كار گرفته شده در ساخت اتصال نیز بستگی دارد. با این وجود، اتصالات در زلزله نورتریج با دیتیل‌هایی اجرا شده بودند، كه اتصال، قبل از خود عضو دچار زوال می‌شد. در واقع قبل از اینكه عضو بخواهد رفتار شكل‌پذیر را از خود نشان بدهد و به حد خمیری برسد، اتصال دچار زوال شده است [19].
 
در فرایند جوشكاری كه معمولاً در نصب ساختمان‌های با قابهای خمشی به كار می‌رفت، از فلز جوش با نرمی كم در اتصال بال تیر به بال ستون استفاده می‌شد. این فلز جوش به این دلیل مورد استفاده قرار می‌گرفت كه فرایند جوشكاری در سایت با سهولت بیشتری انجام گیرد؛ ولی همین فلز جوش در نواحی با تنش بالا، مثل محل اتصال بال تیر به بال ستون، باعث وقوع شكست ترد گردید كه خود باعث آسیب‌دیدگی اتصالات مرسوم تا قبل از نورتریج شد.
 
چنین به نظر می‌رسد كه عملیات جوشكاری در بسیاری از ساختمان‌های آسیب‌دیده زیر حد استاندارد بوده است، و این در حالی است كه معیارهای كنترل كیفی در مرحله ساخت، در ضوابط و مقررات منتشر شده، آمده است. حتی ناظران ساخت، عملیات نظارت و بازرسی را انجام داده و اسناد مربوطه را امضا كرده‌اند. ولی این دلیل بر درستی كار آنها نیست. چرا كه جوشهای آسیب دیده دارای عیوب جوشكاری، مثل عدم نفوذ كافی در ریشه جوش، و همچنین مخلوط شدن سربارهSlag Inclusion با فلز جوش، بوده‌اند. این عیوب حتی باعث شروع ترك و بروز شكست ترد در فلز جوش شده‌اند. 
 
همانطور كه می‌دانیم یك ماده كه به طور طبیعی نرم است، زمانی كه شكاف و یا تركی در آن وجود داشته باشد، می‌تواند رفتار شكننده از خود نشان بدهد. در یك آزمایش كششی ساده اگر فرض كنیم در نمونه آزمایش یك شكاف كوچك ایجاد كنیم، دیگر نباید انتظار رفتار نرم را برای ماده داشته باشیم؛ چرا كه این شكاف خود شروعی برای شكست ترد نمونه می‌باشد. در جزئیاتی هم كه در اتصالات مرسوم تا قبل از نورتریج بكار گرفته می‌شد چنین شكافهایی، مثل محل تسمه پشت جوش و بال تیر، وجود داشت كه خود باعث شروع شدن شكست می‌شد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

اتصالات

طرح لرزه ای

سازه های فولادی

 
   


توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: اتصالات,طرح لرزه ای,سازه های فولادی,دانلود پایان نامه مهندسی عمران,دانلود پایان نامه طرح لرزه‌ای سازه‌های فولادی خمشی جوشی,دانلود پایان نامه رشته عمران,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پروژه متره و برآورد ساختمان 3 طبقه

 

این فایل شامل متره و برآورد کامل ساختمان 3 طبقه با کلیه جزیات در 76 شیت فرمت اکسل و همچنین فایل PDF پلان معماری ساختمان 3 ظبقه با کلیه پلانها ، نما و برشها و می باشد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 76
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی zip
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

 

 

 

این فایل شامل متره و برآورد کامل ساختمان 3 طبقه با کلیه جزیات در 76 شیت فرمت اکسل و همچنین فایل PDF پلان معماری ساختمان 3 ظبقه با کلیه پلانها ، نما و برشها و .. می باشد.

 

 

تعداد طبقات : 3 طبقه

 

تعداد واحد : هر طبقه 1 واحد

 

متراژ :12.4×10

 

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: پروژه متره,متره و برآورد,متره ساختمان سه طبقه,متره و برآورد ساختمان سه طبقه,پروژه مهندسی عمران,برآورد کامل ساختمان ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آبشستگی موضعی در آبشکن

 

دانلود چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آبشستگی موضعی در آبشکن بصورت جامع و کامل برگرفته شده از پایان نامه کارشناسی ارشد با منابع بروز و جدیداین فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا نمی شود

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 105
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود مبانی نظری رشته مهندسی آب 

چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آبشستگی موضعی در آبشکن

 
 
*با قیمت دانشجویی، ارزان و مناسب :)-

**فایل منحصر به فرد، بصورت جامع و کامل و با منابع بروز و جدید خریداری کنید.

***این فایل بصورت انحصاری برای فروشگاه فایلینا تولید شده و در هیچ جای دیگه ای بجز این فروشگاه پیدا
نمی شود.


پشتیبانی همیشگی توسط : maryam.alkasir70@gmail.com

 

 
 
 
  چکیده
جهت انحراف جریان از ساحل فرسایش پذیر رودخانه و حفاظت دیواره خارجی رودخانه ها از سازه هایی مختلف، بایستی استفاده نمود و از آن جمله می توان گفت که آبشکن-های بسته یا نفوذناپذیر از جمله سازه های حفاظتی هستند که برای این منظور و حفاظت از حواشی آسیب پذیر رودخانه یا ایجاد شرایط مساعد پاکسازی مسیر از انباشته های رسوبی در رودخانه های با بار بستر زیاد استفاده نمود. در این نوع سازه ها سرعت جریان آب در میدان آبشکن تقلیل یافته و با ترسیب مواد رسوبی شرایط لازم پایداری در امتداد کناره ها فراهم می گردد. در عین حال سازه های آبشکن، هر چند با هدف رسوبگذاری و جلوگیری از فرسایش کناره ها و تثبیت موقعیت رودخانه احداث می گردند اما خود تحت تأثیر فرسایش ناشی از تمرکز جریان بخصوص در قسمت دماغه می باشند. 
 
در قسمت دماغه، افزایش تنش های حاصله از افزایش سرعت و وقوع جریان چرخشی منجر به تشکیل چاله آبشستگی گردیده و سلامت و استحکام سازه را به مخاطره می اندازد. در این تحقیق با مطالعه آزمایشگاهی بر روی سری آبشکن های L شکل در شرایط آب زلال، آزمایشاتی با سه نوع دانه بندی مختلف، با تغییر در میزان دبی ورودی در سه حالت مختلف و با سه فاصله متغییر بین آبشکن ها انجام گرفته است و نتایج تحقیق نشان می دهد که در یک فاصله ثابت بین آبشکن ها هر چقدر دبی افزایش یابد میزان عمق آبشستگی افزایش می یابد. همچنین تغییر فاصله بین آبشکن ها اثر قابل توجه ای بر میزان عمق آبشستگی ایجاد شده در طول آبشکن اولی ایجاد نمی کند، بلکه بر روی فرسایش و رسوبگذاری بین آبشکن ها تاثیر می گذارد. در یک دبی ثابت با افزایش فاصله بین آبشکن ها، میزان نسبت عمق آبشستگی به عمق جریان روند کاهشی دارد و بیشترین میزان عمق آبشستگی در طول آبشکن اول اتفاق می افتد. همچنین در یک دانه بندی ثابت، با افزایش عدد فرود جریان، میزان نسبت عمق آبشستگی به عمق جریان روند افزایشی دارد.
 
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود




:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: مبانی نظری آبشستگی موضعی در آبشکن,دانلود مبانی نظری آبشستگی موضعی در آبشکن,پیشینه تحقیق آبشستگی موضعی در آبشکن,ادبیات نظری آبشستگی موضعی در آبشکن,فصل دوم پایان نامه آبشستگی موضعی در آبشکن,مبانی نظری و پیشینه تحقیق آبشستگی موضعی در آبشکن,ادبیات و مبانی نظری آبشستگی موضعی در آبشکن ,
:: بازدید از این مطلب : 164
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی

 

هدف از این پایان نامه بررسی ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی می باشد

 

مشخصات فایل

 

تعداد صفحات 68
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی

 
 
مقدمه
از دیدگاه سازه ای، عبارت طراحی به مجموعه ای از قواعد علم ساخت و ساز اتلاق می گردد كه هدف آن به وجود آوردن سازه ای می باشد كه از نظر شکل و ابعاد، خواست های مربوط به كارآیی، پایایی و زیبایی را به طور همزمان و در طی یك طرح، برآورده سازد. هدف اصلی طراحی سازه، ساخت سازه ای است كه در آن نه تنها هزینه های اولیه ساخت در نظر گرفته می شود، بلكه هزینه های مربوط به نگهداری، تخریب و زوال های احتمالی نیز به همراه مزایای سازه ای ایجاد شده لحاظ می گردند. از این رو طراحی بهینه ی سازه احتیاج به فهم صحیح از كلیه قوانین حاكم بر موارد فوق دارد. 
 
اهداف ذكر شده برای طراحی سازه ها در برابر عواملی مانند بارهای زنده ، مرده و برف با دشواری كمتری قابل حصول هستند، در حالی كه برای طراحی سازه در برابر عوامل دیگری مانند گردبادها، سیل و زلزله با دشواری حاصل می گردند. منشأ این دشواری، ماهیت به شدت احتمالاتی این پدیده ها و نیز وابسته بودن رفتار سازه به شدت و نوع این بارها می باشد. تاكنون در میان این عوامل، زلزله عامل 60% از تلفات جانی ناشی از حوادث طبیعی پیش بینی نشده بوده است. بنابراین طراحی مناسب سازه در مقابل زلزله و ارائه روشی مشخص برای اطمینان از عملكرد سازه در حین زلزله از اهمیت خاصی برخوردار است. 
 
 
به طور كلی رویكرد مهندسی به طراحی جنبة كمی داشته و اعضاء سازه ای باید بگونه ای انتخاب و جزئیات بندی شوند كه در مقابل تلاش های حاصل از كلیه عوامل از جمله زلزله، پاسخگو باشند. اما طراحی برای بزرگترین نیروهای قابل تصور كه از بزرگترین زلزله ی پیش بینی شده برای یك ساختگاه حاصل می گردد، غیرمنطقی بوده و از نظر اقتصادی نیز قابل قبول نمی باشد. بنابراین طراحی برای سطح پایین تری از نیروها صورت می گیرد. پس منطقی است كه نقاطی از سازه در مقابل تلاش های ایجاد شده ناشی از نیروی زلزله، متحمل آسیب های موضعی مانند رسیدن به حد كمانش و یا جاری شدن شوند. اما ذكر این نكته حائز اهمیت است كه در یك طرح مناسب لرزه ای، سازه ضمن تحمل آسیب های موضعی ایجاد شده، از پایداری و یكپارچگی كلی برخوردار باشد. دنبال كردن این روش به طراحی لرزه ای سازه-ها  می انجامد. در این روش، سازه به گونه ای تحلیل و طراحی می-گردد كه نقاط پیش بینی شده برای تحمل آسیب های موضعی، قسمت اعظم انرژی لرزه ای وارد شده به سازه را جذب نموده و خود قادر باشند تغییرشکل های خمیری را بدون كاهش قابل ملاحظه ای در مقاومت تحمل نمایند، و در این حال، دیگر اعضای سازه  نیز در محدوده تقریباً الاستیك باقی بمانند. 
 
توانایی تحمل تغییرشکل های خمیری بدون كاهش قابل ملاحظه در مقاومت، نشانگر شکل پذیری اعضای سازه و معیاری برای تعیین رفتار مناسب سازه طی زلزله های شدید می باشد. بنابراین واضح است كه با توجه به نوع و شدت زلزله، مقادیر مختلفی نیز برای شکل پذیری مورد نیاز می باشد و طراحی مناسب یك سازه با تامین كردن شکل-پذیری مورد نیاز آن در ارتباط مستقیم خواهد بود. اما این موضوع نیز باید همیشه در نظر گرفته شود كه آسیب های حاصل از ورود اعضاء سازه به محدودة خمیری باید بعد از زلزله قابل تعمیر و بازسازی باشند و از این منظر در طراحی لرزه ای باید موازنه ای میان هزینه های اولیه ساخت و هزینه های مربوط به تعمیر و بازسازی برقرار گردد.
 
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

فولاد پرمقاومت

طراحی لرزه ای اتصالات

شکل پذیری قابهای خمشی فولادی

 
 
 
 
 


توضیحات بیشتر و دانلود




:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: فولاد پرمقاومت,شکل پذیری قابهای خمشی فولادی,فلسفه شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات,ماهیت شکل پذیری و طراحی لرزه ای اتصالات با رویکردی جدید در قابهای خمشی فولادی,دانلود پایان نامه طراحی لرزه ای اتصالات,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 143
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

طرح لرزه ای سازه های فولادی

دانلود پایان نامه مهندسی عمران طرح لرزه ای سازه های فولادی


مشخصات فایل

تعداد صفحات 81
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران


توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

طرح لرزه ای سازه های فولادی

مقدمه:
فولاد بعنوان ماده ای با مشخصات خاص و منحصر بفرد، مدتهاست در ساخت ساختمانها کاربرد دارد. قابلیت اجرای دقیق، رفتار سازه ای معین، نسبت مقاومت به وزن مناسب، در کنار امکان اجرای سریع سازه های فولادی همراه با جزئیات و ظرافتهای معماری ، فولاد را بعنوان مصالحی منحصر و ارزان در پروژه های ساختمانی مطرح نموده است؛ به نحوی که اگر ضعفهای محدود این ماده نظیر مقاومت کم در برابر خوردگی و عدم مقاومت در آتش سوزیهای شدید به درستی مورد توجه و کنترل قرار گیرند، امکانات وسیعی در اختیار طراح قرار می دهد که در هیچ ماده دیگر قابل دستیابی نیست.
 
راهکار هایی که برای طراحی و بهسازی لرزه ای سازه‌های فولادی وجود دارد می توان به اختصار به شرح زیر بیان کرد:
 
مهاربندی در سازه های فولادی و یا تقویت مهاربندی موجود
کار عمده‌ای که در جهت بهبود رفتار لرزه ای سازه های فولادی می توان انجام داد، کنترل طراحی لرزه‌ای مهاربندی سازه می‌باشد. در صورت عدم کفایت مکانیزم های مقاومت جانبی سازه، می توان اقدام به ایجاد مهاربندی در سازه نمود که این کار از طریق برداشتن تیغه ها میسر می باشد. در طراحی لرزه‌ای و تقویت ساختمان‍ها که در بخش بعدی بیشتر شرح می‌شود, غالباً سه هدف عمده وجود دارد:
 
- افزایش مقاومت ساختمان در برابر بارهای جانبی
- افزایش شکل‌پذیری ساختمان
- افزایش مقاومت به همراه افزایش شکل‌پذیری ساختمان
 
متقارن کردن سیستم های مهاربندی
برای جلوگیری از پیچش در سازه ، تقارن مهاربندی ها ضروری است. بنابر این با بررسی سازه می توان از نحوه مهاربندی آن آگاهی حاصل کرده و در صورت عدم تقارن آن، باید با افزودن مهاربندی در طراحی لرزه‌ای به متقارن کردن آن پرداخت.
 
کاهش بارهای مرده ساختمان
در ساختمانهای موجود معمولا از سقفها و دیوارهای ضخیم و سنگین استفاده شده که می‌توان با برداشتن بارهای اضافی کمک مؤثری به کاستن نیروهای لرزه‌ای نمود.
 
تقویت اتصالات سازه‌ای
اتصالات بادبندها و اتصال تیرها به ستونها بایستی تقویت شوند. البته در غالب اوقات به تقویت خود اعضای ستون و تیر نیز نیاز خواهد بود.
 
بهسازی دیوارهای موجود
یکسری از دیوارهای موجود در قابهای فولادی را می‌توان به صورت میانقاب و نوعی سیستم مقاوم جانبی طراحی نمود و بقیه دیوارها نیز به هر حال بایستی در اثر زلزله به آوار تبدیل نشوند.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

سازه

سازه های فولادی

طرح لرزه ای سازه

 
 

توضیحات بیشتر و دانلود



:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: سازه,سازه های فولادی,دانلود پایان نامه طرح لرزه ای سازه,دانلود پایان نامه مهندسی عمران,دانلود پایان نامه طرح لرزه ای سازه های فولادی,دانلود پایان نامه رشته عمران,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 182
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 27 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

راههای برآورد روابط بار رسوبی و بکارگیری آنها در رودخانه ها


هدف از این پایان نامه راههای محاسبه روابط بار رسوبی و بکارگیری آنها در رودخانه دوغ گلستان می باشد

 
مشخصات فایل

تعداد صفحات 76
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

راههای برآورد روابط بار رسوبی و بکارگیری آنها در رودخانه ها

(مطالعه موردی:رودخانه دوغ گلستان)
 
 
چکیده:
با وجود گذشت سالها تحقیق و بررسی در این زمینه هنوز رابطه ای که بتواند این مهم را برآورده کند وجود ندارد و اصولا این که انتظار داشته باشیم که به چنین رابطه ای دست یابیم امری غیر ممکن است چرا که شرایط هیدرولیکی و طبیعی و آزمایشگاهی که هریک از روابط انتقال در آن شکل گرفتند نمی تواند برای همه مناطق و شرایط پاسخگو باشد و برای دستیابی به رابطه ای که میزان برآورد بهتری به ما بدهد باید شرایط منطقه مورد مطالعه را با شرایطی که هر یک از روابط در آن شکل گرفته اند و با توجه به فرضیاتی که بر اساس آن بنا نهاده شده اند و محدوده کاربردی که دارند و با در نظر گرفتن محدودیت اطلاعات و داده ها که ممکن است در منطقه مورد مطالعه وجود داشته باشد ، به دقت مقایسه و بررسی کرد تا شاید بتوان به جواب مناسب تر و منطقی تری که به واقعیت نزدیک باشد دست یافت و به همین دلیل است که هیچکدام از توابع انتقال رسوب ارایه شده تاکنون نتوانسته اند کاملا در مجامع مهندسی پذیرفته شوند.چرا که هیچیک قادر به تخمین و محاسبه دقیق نرخ انتقال رسوب نیستند.این عدم دقت در نتایج حاصل از معادلات ،در رودخانه هایی که تحت تاثیر شرایط خاص جوی و طبیعی قرار دارند، آشکارتر است.
 
از دیگر مسایل مهم در این زمینه ،رسوبگذاری در مخازن سدها و بندهای انحرافی است.عدم توجه به رفتار رسوب در بالادست مخزن سد و چگونگی حرکت مواد جامد به سمت سد و میزان انباشتگی و محل رسوبگذاری در مخزن،موجب ایجاد مشکلاتی در ارتباط با بهره برداری از برخی سدها شده است.از جمله این مشکلات می توان به پر شدن مخزن و افزایش حجم مرده و کاهش حجم آب قابل بهره برداری اشاره کرد.در بعضی موارد،پر شدن مخزن و بالا آمدن رسوبات در پشت سد به قدری سریع است که عملا عمر مفید سد را نصف می کند.
 
از آنجا که هزینه لایروبی و خارج کردن رسوبات از مخزن بسیار بالا بوده و با مشکلات خاص خود همراه است و همچنین باز نمودن دریچه های تحتانی به منظور خارج ساختن جریان حاوی رسوب،موجب خالی شدن کامل مخزن از آب و ایجاد تنش ها و فشارهای هیدرواستاتیکی در بدنه سد می شود و همچنین هدایت آب حاوی رسوب از سمت دریچه به دره پایین دست سد،موجب وارد آمدن خسارت به تاسیسات احتمالی موجود در پایین دست سد می شود،لذا عملا خارج نمودن کامل رسوبات از مخزن و استفاده از حجم کل آن در سدهای کشور ما کاری دشوار و تقریبا غیر عملی است.در برخی موارد عدم توجه مهندسین طراح سدهای بتنی به میزان آورد سالیانه رودخانه و چگونگی انباشت رسوب در مخزن و عدم محاسبه صحیح ارتفاع سالیانه رسوبگذاری در پشت سد،خسارات فراوانی را به بار می آورد.بسیاری از مشکلات و مسایل دیگری که در پروژه های آبی به وجود می آید نیز به نحوی در ارتباط با درک نادرست از وضعیت انتقال رسوب و آورد سالانه آبراهه های طبیعی است.بنابراین دستیابی به درک صحیح از معادلات انتقال رسوب از مسایل بسیار مهم در مهندسی هیدرولیک می باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

بار رسوبی

روابط بار رسوبی

بکارگیری روابط بار رسوبی در رودخانه ها

   
 

توضیحات بیشتر و دانلود




:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: بار رسوبی,روابط بار رسوبی,رودخانه دوغ گلستان,بکارگیری روابط بار رسوبی در رودخانه ها,محاسبه روابط بار رسوبی رودخانه دوغ گلستان,راههای محاسبه روابط بار رسوبی و بکارگیری آنها در رودخانه ها,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 167
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

تقویت اتصالات فولادی صلب با قابهای خمشی جوشی و ورقهای پوششی


دانلود پایان نامه مهندسی عمران تقویت اتصالات فولادی صلب با قابهای خمشی جوشی و ورقهای پوششی


مشخصات فایل

تعداد صفحات 57
حجم 6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

تقویت اتصالات فولادی صلب با قابهای خمشی جوشی و ورقهای پوششی

 
 
 
چکیده:
سازه‌های فولادی مجموعه‌ای از اعضای منفصل فولادی بصورت تیر و ستون می‌باشد كه توسط انواع اتصالات و نوع طراحی آنها تبدیل به سیستمی می‌شود كه نیازهای ما را برآورده سازد.
ساختمان تركیبی است در فضا كه از المانهای سازه‌ای‏ تیرها و ستونها و المان‌های غیرسازه‌ای، نما‏، كف و پارتیشن كه با انواع مختلف اتصالات با هم جفت شده‌اند تشكیل شده است. پاسخ واقعی چنین سیستمی تركیبی‏، به بارهای دینامیكی و استاتیكی مختلف، بسیار پیچیده است زیرا وابسته به هندسه مصالح و انواع بارگذاری می‌باشد و متاثر از تعداد زیادی از اندركنش‌های سازه‌ای و غیر سازه‌ای است، مشخصه‌هایی كه هنوز بخوبی شناخته نشده‌اند. در مجموع سازه به تنهایی یك سیستم سه بعدی فضایی است، كه پاسخش به محركات، بسیار متاثر از رفتار اتصالات تیر به ستونش می‌باشد.
 
در سیستم سازه‌ای ساده، اعضا (تیر و ستون) بدون انتقال لنگر به همدیگر بصورت آزاد دوران می‌كنند. در این نوع سیستم، اتصال مفصلی بوده و زاویه اتصال بسته به بار وارده كم یا زیاد خواهد شد. در قاب ساده فرض می‌كنند كه انتهای تیرها و شاه تیرها، تنها برای انتقال برش به ستون متصل شده‌اند و مقاومتی در برابر دوران حاصله از بارهای ثقلی نخواهند كرد. در غیر از این دو حالت فوق، سیستم موردنظر و اتصالات آن نیمه صلب می‌باشد. در سیستم نوع سوم، لنگر خمشی در اتصال بین صفر و حالت صلب خواهد بود و دارای رفتار میانه‌ای بین اتصالات نوع اول و نوع دوم می‌باشد. در این مورد فرض می‌شود كه اتصالات می‌توانند برش قائم را انتقال دهند، همچنین ظرفیت انتقال مقداری از لنگر را نیز دارا هستند. لكن در عمل هیچگاه زاویه بین اعضا بطور مطلق ثابت نمانده و همچنین هیچ نوع مفصلی نمی‌توان یافت كه لنگر در آن صفر باشد لذا لازم است تا مرزها و كمیت‌های قابل سنجش برای تفكیك این سه نوع اتصال و سیستم‌های مربوطه مشخص شود. مهمترین معباری كه برای تفكیك و طبقه‌بندی اتصالات در مراجع مختلف استفاده شده است منحنی لنگر ـ دوران (Moment- Rotation Curve) اتصال می‌باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

ورقهای پوششی

سازه های فولادی

قابهای خمشی جوشی

تقویت اتصالات فولادی صلب

طرح لرزه ای سازه های فولادی

 
 
  
توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: تقویت اتصالات فولادی صلب,طرح لرزه ای سازه های فولادی,دلایل عملكرد ضعیف اتصالات صلب,تقویت اتصالات فولادی صلب با ورقهای پوششی,تقویت اتصالات فولادی صلب با قابهای خمشی جوشی,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 170
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی عملکرد اتصالات گیردار و روشهای ارتقا آن


در این پایان نامه بررسی عملکرد اتصالات گیردار و روشهای ارتقا آن صورت می گیرد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 65
حجم 6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی عملکرد اتصالات گیردار و روشهای ارتقا آن

 
 
 
چکیده:
سازه‌های فولادی مجموعه‌ای از اعضای منفصل فولادی بصورت تیر و ستون می‌باشد كه توسط انواع اتصالات و نوع طراحی آنها تبدیل به سیستمی می‌شود كه نیازهای ما را برآورده سازد.
ساختمان تركیبی است در فضا كه از المانهای سازه‌ای‏ تیرها و ستونها و المان‌های غیرسازه‌ای، نما‏، كف و پارتیشن كه با انواع مختلف اتصالات با هم جفت شده‌اند تشكیل شده است. پاسخ واقعی چنین سیستمی تركیبی‏، به بارهای دینامیكی و استاتیكی مختلف، بسیار پیچیده است زیرا وابسته به هندسه مصالح و انواع بارگذاری می‌باشد و متاثر از تعداد زیادی از اندركنش‌های سازه‌ای و غیر سازه‌ای است، مشخصه‌هایی كه هنوز بخوبی شناخته نشده‌اند. در مجموع سازه به تنهایی یك سیستم سه بعدی فضایی است، كه پاسخش به محركات، بسیار متاثر از رفتار اتصالات تیر به ستونش می‌باشد.
 
در سیستم سازه‌ای ساده، اعضا (تیر و ستون) بدون انتقال لنگر به همدیگر بصورت آزاد دوران می‌كنند. در این نوع سیستم، اتصال مفصلی بوده و زاویه اتصال بسته به بار وارده كم یا زیاد خواهد شد. در قاب ساده فرض می‌كنند كه انتهای تیرها و شاه تیرها، تنها برای انتقال برش به ستون متصل شده‌اند و مقاومتی در برابر دوران حاصله از بارهای ثقلی نخواهند كرد. در غیر از این دو حالت فوق، سیستم موردنظر و اتصالات آن نیمه صلب می‌باشد. در سیستم نوع سوم، لنگر خمشی در اتصال بین صفر و حالت صلب خواهد بود و دارای رفتار میانه‌ای بین اتصالات نوع اول و نوع دوم می‌باشد. در این مورد فرض می‌شود كه اتصالات می‌توانند برش قائم را انتقال دهند، همچنین ظرفیت انتقال مقداری از لنگر را نیز دارا هستند. لكن در عمل هیچگاه زاویه بین اعضا بطور مطلق ثابت نمانده و همچنین هیچ نوع مفصلی نمی‌توان یافت كه لنگر در آن صفر باشد لذا لازم است تا مرزها و كمیت‌های قابل سنجش برای تفكیك این سه نوع اتصال و سیستم‌های مربوطه مشخص شود. مهمترین معباری كه برای تفكیك و طبقه‌بندی اتصالات در مراجع مختلف استفاده شده است منحنی لنگر ـ دوران (Moment- Rotation Curve) اتصال می‌باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

ورقهای پوششی

سازه های فولادی

قابهای خمشی جوشی

تقویت اتصالات فولادی صلب

طرح لرزه ای سازه های فولادی

   
 
توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: تقویت اتصالات فولادی صلب,طرح لرزه ای سازه های فولادی,دلایل عملكرد ضعیف اتصالات صلب,تقویت اتصالات فولادی صلب با ورقهای پوششی,تقویت اتصالات فولادی صلب با قابهای خمشی جوشی,بررسی عملکرد اتصالات گیردار و روشهای ارتقا آن,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی عمران با عنوان برنامه ریزی شهری


پیدا كردن قاعده ای برای تفكیك زمین كه نیاز به مسكن از طریق آن بهترین وجه ممكن (بطور بهینه) برآورده شود و برای همه چیز، در همه مكانها و همه زمانها جواب داشته باشد غیر ممكن است و در هیچ كتاب مرجعی نیز چنین نظام و قاعده ای ارائه نشده است


مشخصات فایل

تعداد صفحات 129
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی عمران با عنوان برنامه ریزی شهری

 
مقدمه: 
پیدا كردن قاعده ای برای تفكیك زمین كه نیاز به مسكن از طریق آن بهترین وجه ممكن (بطور بهینه) برآورده شود و برای همه چیز، در همه مكانها و همه زمانها جواب داشته باشد غیر ممكن است و در هیچ كتاب مرجعی نیز چنین نظام و قاعده ای ارائه نشده است. زیرا به همان گونه كه نمی توان برای یك انسان از پیش یا در دوران كودكی اش مشخص كرد كه در آینده به چه شغل یا مشاغلی بپردازد، به چه كسانی رای می دهد، چه كسی را برای زندگی مشترك یا به دوستی برگزیند و كجا زندگی كند، برای ابعاد محل سكونت، شبكه های دسترسی، نحوه گسترش عمودی و افقی زیستگاه وی نیز نمی توان احكامی جاودانه صادر كرد. 
 
برای بدست آوردن چنین قاعده ای می بایست عوامل متعددی را در یك ماتریس N بعدی وارد كرد. عواملی كه بعضی ریشه در گذشته دارند، بعضی پیش بینی آینده اند و بعضی می بایست به مسائل حال جواب گویند. گروهی فرهنگی ، گروهی اقتصادی و دسته ای از آنها جغرافیائی اند و مكانهای مختلف به گونه های مختلف وجود داشته و تركیب آنها نیز از یكدیگر متمایز است. بسیاری از این عوامل كمی یا قابل تبدیل به كمیت نیستند. مقولات اقتصاد كلان یا اقتصاد خرد، مقولات شهرسازی و برنامه ریزی شهری، به همراه مقولات معماری و مهندس فنی، مسائل و مشخصه های طبیعی و اقلیمی با گرایشات سنتی و فرهنگی و اجتماعی و بالاخره سلائق فردی، آمزیه ای پویا و متنوع را در مكانهای گوناگون ایجاد می كنند كه از پیش نمی توان برای آنها تعیین تكلیف كرد. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

مسکن و شهرسازی 

برنامه ریزی مسکن 

برنامه ریزی شهری

نظام قطعه بندی زمین

برنامه ریزی کاربری اراضی شهری

 
   

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: مسکن و شهرسازی ,برنامه ریزی مسکن ,برنامه ریزی شهری,نظام قطعه بندی زمین,برنامه ریزی کاربری اراضی شهری,دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی عمران با عنوان برنامه ریزی شهری,دانلود پایان نامه کارشناسی عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

تاریخچه استفاده از فولاد پرمقاومت و مطالعات انجام شده بر روی شکل پذیری و خمش اتصالات آن


در این پایان نامه تاریخچه استفاده از فولاد پرمقاومت و مطالعات انجام شده بر روی شکل پذیری و خمش اتصالات آن مورد بررسی قرار می گیرد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 69
حجم 4 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

تاریخچه استفاده از فولاد پرمقاومت و مطالعات انجام شده بر روی شکل پذیری و خمش اتصالات آن

 
 
مقدمه
در سالهای اخیر، سازندگان ساختمان های فولادی بر استفاده از فولادهای پرمقاومت  در اعضا و اتصالات ساختمانها تاكید ویژه ای داشتند. پیشرفتهای اخیر در فولاد سازی موجب پیدایش نسل جدیدی از فولادهای پر مقاومت شده است كه مشخصات تنش–كرنش آنها با فولادهای سنتی بسیار متفاوت است. فولادهای پر مقاومت كارائی بیشتری در كشش، جوش پذیری، نورد سرد، سختی و مقاومت در برابر پوسیدگی بیشتری نسبت به فولادهای نرمه دارند. این ویژگی ها موجب شده است كه فولادهای پر مقاومت در صنایع سازه ای بسیار جذاب جلوه كند. تولید این نوع جدید از فولاد در صنایع فولادسازی، دستاورد موفق علمی در فناوری فولاد سازی بود، علی الخصوص كه فرآیند كنترل ترمومکانیکی، مراحل نورد گرم و خنك كردن فولادها را كنترل می كند تا ساختار مصالح فولادی بسیار مرغوبتری بدست آید.
 
استفاده از فولادهای پرمقاومت مانند هر مصالح دیگری معایب و مزایایی به همراه دارد. از جمله مزایای آنها می توان به كاهش وزن ساختمان، صرفه جویی در تولید، سهولت نصب و انتقال به محل اجرای ساختمان و فونداسیون كوچكتر اشاره كرد. همچنین المان های سبك و نازك برای ویژگی های معماری ساختمان، طراحی زیبای اعضا و سازه ها بسیار مطلوب می باشند. كاهش مقاطع اعضا منجر به صرفه جویی در استفاده از فولاد در ساختمان شده و در نتیجه می تواند مزایای زیست محیطی را به همراه داشته باشد. از نقطه نظر سازه ای، فولادهای پر مقاومت، مقاومت خطی بزرگتری دارند. اما افزایش تنش تسلیم باعث افزایش مدول یانگ نمی شود، و این عامل ممكن است مشکلاتی در خدمت پذیری سازه به وجود آورد. در حال حاضر طراحی سازه های فولادی بر اساس سختی و در قالب محدودیت های تغییرشکل و Dr ft كنترل می شود تا محدودیتهای شکل پذیری و سرویس دهی سازه را تامین كند. 
 
در این مورد به نظر نمی آید كه استفاده از فولادهای پرمقاومت چندان مفید باشد. به علاوه هر چقدر مقاومت فولاد بیشتر شود، ویژگی های كمانشی فولاد بیشتر حكم فرما می شوند و در نتیجه مشکلات شکل پذیری فولاد افزایش می-باید. همچنین محدودیت در لاغری اعضا كه توسط تنش تسلیم بالا و نسبت تنش تسلیم، به سازه تحمیل می شود، ممكن است كه باعث طراحی غیر اقتصادی و عدم حصول مقاطع فشرده موثر شود. كارایی فولادهای پرمقاومت هنگامی بیشتر است كه به آن اجازه تسلیم كامل داده می شود؛ برای مثال هنگامی که اتصالات و اعضای ساخته شده از این فولاد به گونه ای طراحی شوند كه تنها در اثر عامل مقاومتی گسیخته شوند، طراحی به گونه  ی مناسبی انجام شده است. در این حالت باید پدیده های كمانشی كلی و موضعی در طراحی سازه ای حذف شود. همچنین نسبت تنش تسلیم بالای فولاد پرمقاومت موجب کاهش پایداری غیرخطی مقاطع و ظرفیت دوران اعضا و اتصالات می شود و این پایداری به شدت به خصوصیات سخت شدگی كرنشی مصالح مربوط است.
 
بر اساس تحقیقات صورت گرفته، معیارهای فشردگی مقاطع فولاد پرمقاومت باعث می شوند كه ظرفیت شکل پذیری خمشی بیش اندازه تخمین زده شود. بعلاوه نسبت مقاومت نهائی به مقاومت تسلیم مصالح اثر قابل ملاحظه ای بر شکل پذیری و ظرفیت جذب انرژی تحت بارگذاری چرخه ای دارد، كه باعث می شود به منظور اطمینان از رفتار قابل قبول لرزه-ای، مقادیر محدود كننده ای برای این پارامتر انتخاب شود. بنابراین رفتار سازه هایی كه توسط این فولادها ساخته می شوند، احتیاج به بررسی بیشتری دارد تا طراحی آنها با اطمینان بیشتری صورت بگیرد. مقاومت و سختی در اعضای ساخته شده از فولاد پرمقاومت به راحتی بدست می آید ولی از طرف دیگر ارزیابی شکل پذیری آنها چندان آسان نیست. شکل پذیری اعضا و اتصالات براساس مقدار تغییرشکل پلاستیكی تعریف می شود كه می تواند توسط درصدی از مقاومت نهایی عضو بدست آید. در زیر به بررسی چند مورد از مطالعاتی که بر روی اعضای ساخته شده از فولاد پرمقاومت انجام شده است، می پردازیم.
 
 
 
کلمات کلیدی:

فولادهای پرمقاومت

شکل پذیری و خمش اتصالات

تاریخچه استفاده از فولاد پرمقاومت

مطالعات انجام شده بر روی فولادهای پرمقاومت

 
   
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: شکل پذیری و خمش اتصالات,تاریخچه استفاده از فولاد پرمقاومت,مطالعات انجام شده بر روی فولادهای پرمقاومت,تاریخچه استفاده از فولاد پرمقاومت و مطالعات انجام شده بر روی شکل پذیری و خمش اتصالات آن,دانلود پایان نامه شکل پذیری و خمش اتصالات فولادهای پرمقاومت,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 157
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

ارزیابی کارکرد ضعیف اتصالات صلب در زلزله و تقویت آنها با ورقهای پوششی


هدف از این پایان نامه بررسی کارکرد ضعیف اتصالات صلب در زلزله و تقویت آنها با ورقهای پوششی می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 70
حجم 6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

ارزیابی کارکرد ضعیف اتصالات صلب در زلزله و تقویت آنها با ورقهای پوششی

 
 
چکیده:
سازه‌های فولادی مجموعه‌ای از اعضای منفصل فولادی بصورت تیر و ستون می‌باشد كه توسط انواع اتصالات و نوع طراحی آنها تبدیل به سیستمی می‌شود كه نیازهای ما را برآورده سازد.
ساختمان تركیبی است در فضا كه از المانهای سازه‌ای‏ تیرها و ستونها و المان‌های غیرسازه‌ای، نما‏، كف و پارتیشن كه با انواع مختلف اتصالات با هم جفت شده‌اند تشكیل شده است. پاسخ واقعی چنین سیستمی تركیبی‏، به بارهای دینامیكی و استاتیكی مختلف، بسیار پیچیده است زیرا وابسته به هندسه مصالح و انواع بارگذاری می‌باشد و متاثر از تعداد زیادی از اندركنش‌های سازه‌ای و غیر سازه‌ای است، مشخصه‌هایی كه هنوز بخوبی شناخته نشده‌اند. در مجموع سازه به تنهایی یك سیستم سه بعدی فضایی است، كه پاسخش به محركات، بسیار متاثر از رفتار اتصالات تیر به ستونش می‌باشد.
 
در سیستم سازه‌ای ساده، اعضا (تیر و ستون) بدون انتقال لنگر به همدیگر بصورت آزاد دوران می‌كنند. در این نوع سیستم، اتصال مفصلی بوده و زاویه اتصال بسته به بار وارده كم یا زیاد خواهد شد. در قاب ساده فرض می‌كنند كه انتهای تیرها و شاه تیرها، تنها برای انتقال برش به ستون متصل شده‌اند و مقاومتی در برابر دوران حاصله از بارهای ثقلی نخواهند كرد. در غیر از این دو حالت فوق، سیستم موردنظر و اتصالات آن نیمه صلب می‌باشد. در سیستم نوع سوم، لنگر خمشی در اتصال بین صفر و حالت صلب خواهد بود و دارای رفتار میانه‌ای بین اتصالات نوع اول و نوع دوم می‌باشد. در این مورد فرض می‌شود كه اتصالات می‌توانند برش قائم را انتقال دهند، همچنین ظرفیت انتقال مقداری از لنگر را نیز دارا هستند. لكن در عمل هیچگاه زاویه بین اعضا بطور مطلق ثابت نمانده و همچنین هیچ نوع مفصلی نمی‌توان یافت كه لنگر در آن صفر باشد لذا لازم است تا مرزها و كمیت‌های قابل سنجش برای تفكیك این سه نوع اتصال و سیستم‌های مربوطه مشخص شود. مهمترین معباری كه برای تفكیك و طبقه‌بندی اتصالات در مراجع مختلف استفاده شده است منحنی لنگر ـ دوران (Moment- Rotation Curve) اتصال می‌باشد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

ورقهای پوششی

سازه های فولادی

قابهای خمشی جوشی

تقویت اتصالات فولادی صلب

طرح لرزه ای سازه های فولادی

 
   

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: تقویت اتصالات فولادی صلب,طرح لرزه ای سازه های فولادی,دلایل عملكرد ضعیف اتصالات صلب,تقویت اتصالات فولادی صلب با ورقهای پوششی,تقویت اتصالات فولادی صلب با قابهای خمشی جوشی,ارزیابی کارکرد ضعیف اتصالات صلب در زلزله و تقویت آنها با ورقهای پوششی,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی خاکهای مساله دار و روشهای بهسازی آنها در ایران


خاك های مسئله دار، خاك هایی هستند كه در پروژه های عمرانی مشكلات فنی و مهندسی زیادی ا را به همراه دارند


مشخصات فایل

تعداد صفحات 51
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی خاکهای مساله دار و روشهای بهسازی آنها در ایران

 
مقدمه
خاك های مسئله دار، خاك هایی هستند كه در پروژه های عمرانی مشكلات فنی و مهندسی زیادی از قبیل ریزش و یا ترك خوردگی ساختمان ها، نشست ناهمگون ساختمان، بالا آمدن سطح آب زیرزمینی كه در نقاط پست می تواند به دلیل ای جاد تورم ساختگاه مشكلاتی برای پی ساختمان ها به وجود آورد را به همراه دارند . روان گرایی خاك در هنگام وقوع زلزله و استقرار شهرك ها بر روی خاك های مسأله دار و مشكلات فراوان دیگری از این قبیل اطلاع از خصوصیات زمین شناسی و ژئوتكنیكی محل انجام پروژه را امری اجتن اب ناپذیر م ی سازد .
 
درسال های اخیر ، رشد جمعیت و افزایش تقاضا برای تهیه مسكن و توسعه صنعت ساختمان، با توجه به ساخت و ساز در شهرهای بزرگ ، بدون رعایت مسائل زمین شناسی و ژئوتكنیكی، مشكلات فنی و مهندسی زیادی را به همراه داشته كه یكی از مهم ترین آنها خاك های مسئله دار می باشد.
 
بهسازی خاك ، در كلیه مسائل مهندسی خاك و بخصوص در شرایط ضعیف بودن آن مطرح می باشد. این عمل به منظور اصلاح كاربرد م هندسی خاك برای دستیابی به اهداف مختلف انجام می شود . انتخاب روش بهسازی خاك به صورت طبق ه بندی شده امر مشكلی است. روش های بهسازی متعددی جهت خاك زیر پی از جمله عبور از اثر های خاك ضعیف با استفاده از پ یهای عمیق، برداشت خاك ضعیف و جایگزینی با مصالح پر كننده مهندسی و بهسازی خواص خاك در محل وجود دارد . انتخاب روش های بهسازی بستگی به عوامل متعدد ی از جمله نوع خاك، درصد ریزدانه (لای و مقدار ر س)، مساحت و عمق بهسازی، مقاومت و تراكم پذیری خاك م ورد نظر، ضوابط نشست ، دسترسی به مهارت های فنی ، نوع تجهیزات ، مصالح و هزینه بهسازی دارد . اهداف متفاوتی برای بهسازی خاك وجود دارند .
 
 از جمله می توان به افزایش ظرفیت باربری ، افزایش پایداری شیب و كاهش نشست پی برا ی خاك های دانه ریز و درشت اشاره نمود . مكانیسم های مرتبط با بهسازی خواص خاكهای رسی شامل تحكیم خاك رس با انجام پیش بارگذاری، اجرای ستون های سیمان - خاك یا آهك - خاك و یا هر دو مصالح می باشد.مكانیسم های مرتبط با خاك های ماسه ای رس دار ، شامل تراكم دینامیكی با ا ستفاده از ضربه زدن به سطح خاك، لرزاندن و جابجایی خاك مورد نظر با استفاده از ستون شنی جایگزینی، جابجایی مواد حفاری شده از طریق تزریق تراكمی، استفاده از مصالح چسبنده و تزریق سیمان فوق ریز و ایجاد ستون با استفاده از مخلوط خاك با آهك می باشد. بهسازی مشخصات مقا ومتی خاك به منظور كاهش خطرات آتی از اهمیت بسیار زیادیبرخوردار است . نظر به استحصال آسان و قیمت پایین مواد افزودنی نظیر آهك، استفاده از این مواد در بهسازیمشخصات رفتاری خاك های مسئله دار در این مطالعه مورد توجه قرار گرفته است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

بهسازی خاک

خاکهای مساله دار

خاکهای تثبیت شده

روشهای بهسازی خاکهای مساله دار

 
   
 

توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: بهسازی خاک,خاکهای مساله دار,خاکهای تثبیت شده,روشهای بهسازی خاکهای مساله دار,بررسی خاکهای مساله دار و روشهای بهسازی آنها در ایران,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 149
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پایان نامه مهندسی عمران با عنوان نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها


هدف از این پایان نامه نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 122
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران با عنوان نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها

 
چکیده :
نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها یکی ازمهمترین وبنیادی ترین اصول زیربنایی کشورهاست .نوع وکاربرد انواع اقدامات پیش گیرانه برای نگه داری روسازیهای آسفالتی وبتنی طی سالهای متمادی تحت بررسی وتحقیق قرارگرفته است. کاهش هزینه ها واقدامات کاهش دهند هزمان  ترمیم راهها از جمله نکاتی است که با استفاده از آسفالتهای حفاظتی تحقق می یابد. تحقیقات نشان داده  است که صرف مقدار ناچیزی ازکل هزینه ها به اقدامات نگهداری باعث کاهش بسیار زیادی ازهزینه های تعمیرات وترمیم روسازیها خواهد شد .بنابراین اهمیت توجه  به  زمینه اقدامات نگهداری ومدیریتی به وضوح روشن می گردد.
 
دراین پایان نامه ضمن معرفی وشناسایی اقدامات نگهداری پیش گیرانه بویژه آسفالتهای حفاظتی ، راهکارهای علمی آزمایشگاهی وعلمی درزمینه تهیه واجرای انواع آسفالت‌های حفاظتی ارائه میگردد. آسفالتهای حفاظتی ازجمله موارد نگهداری پیش گیرانه محسوب میشوند . آسفالتهای نازک سطحی ،اندودهای سنگدانهای، دوغاب آببندی واندودآببندی بدون سنگدانه ودرزگیرها ازجمله آسفالتهای حفاظتی بشمار می روند .هدف ازاین تحقیق معرفی انواع مختلف آسقالتهای حفاظتی ونحوه طراحی واجرا وانتخاب نوع وزمان استفاده ازهریک وانتخاب راهکار مناسب جهت شرایط موجود می باشدتا گامی درراستای افزایش ایمنی وکارایی راههای کشور برداشته شود .
 
 
 
کلمات کلیدی:

انواع قیرها

آسفالت های حفاظتی

نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها

نگهداری روسازیهای آسفالتی و بتنی

    

 


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: انواع قیرها,دانلود پایان نامه آسفالت های حفاظتی,نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها,نگهداری روسازیهای آسفالتی و بتنی,دانلود پایان نامه نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 152
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی روسازی انعطاف‌پذیر آسفالتی تحت اثر بارگذاری قائم در بالای رویه توسط تئوری الاستیسیته و روش برمیستر جهت مدل لایه‌ای


روسازی انعطاف‌پذیر آسفالتی تحت اثر بارگذاری قائم در بالای رویه مورد بررسی قرار گرفته و توسط تئوری الاستیسیته و فرض ساده كننده روشش برمیستر جهت مدل لایه‌ای، تئوری ریاضی مربوط بسط داده شده و پایه‌های یك برنامه كامپیوتری براساس آن شكل گرفته است


مشخصات فایل

تعداد صفحات 113
حجم 10 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی عمران و شهرسازی 

بررسی روسازی انعطاف‌پذیر آسفالتی تحت اثر بارگذاری قائم در بالای رویه توسط تئوری الاستیسیته و روش برمیستر جهت مدل لایه‌ای

 
*ضمیمه شدن "آیین نامه روسازی آسفالتی راه های ایران " در قالب 197 صفحه بصورت رایگان:)-
 
چكیده
روسازی راه به دلیل قدمت دیرینه‌ای كه در جهان و نیز در ایران دارد. همواره از دیرباز مورد توجه مهندسین بوده است. به تدریج و با شكل‌گیری قالب استاندارد برای روسازی‌های انعطاف‌پذیر و صلب، لزوم تهیه برنامه‌های كامپوتری و تحلیل عددی روسازی‌ها جهت صرف زمان كمتر و بررسی دقیق‌تر كاملاً اجتناب‌ناپذیر می‌نمود. در این پروژه سعی بر آن بوده است كه روسازی انعطاف‌پذیر آسفالتی تحت اثر بارگذاری قائم در بالای رویه مورد بررسی قرار گرفته و توسط تئوری الاستیسیته و فرض ساده كننده روشش برمیستر جهت مدل لایه‌ای، تئوری ریاضی مربوط بسط داده شده و پایه‌های یك برنامه كامپیوتری براساس آن شكل گرفته است.
 
نرم‌افزارهایی كه با بهره جستن از تئوری لایه‌ای اقدام به تحلیل رفتار خاك و محاسبه تنش‌ها و تغییر مكان‌ها می‌نمایند. همگی ملزم به رعایت فرضیات و قوانین خاص تئوری لایه‌ای هستند. این شرایط بعضاً محدود كننده ممكن است باعث تقریب‌های كوچك و یا بزرگی در جواب‌های نهایی سیستم گردد.روسازی‌های انعطاف‌پذیر را می‌توان با استفاده از تئوری چند لایه‌ای برمیستر تحلیل كرد. عمده‌ترین فرض تئوری فوق بی‌نهایت بودن هر یك از لایه‌ها در صفحه افقی است در این روش برای محاسبه پاسخ با توجه به فرض مهم تقارن محوری، یك تابع تنش فرض می‌شود كه باید معادلات دیفرانسیل سازگاری و همچنین شرایط پیوستگی و مرزی را ارضاء كند. سپس از محاسبه این تابع تنش، می‌توان تنش‌ها و جابه‌جایی‌ها را به دست آورد.
یافتن راه حل ریاضی مناب برای تحلیل روسازی، آشنایی كامل با مفاهیم و فرضیات این روش، انتخاب مناسب پارامترها و متغیرهای مسئله، تدوین پایه‌های نرم‌افزار كامپیوتری جهت ورود اطلاعات این روش ریاضی به كامپیوتر و ساختن یك محیط User friendly برای كنترل ورودی‌های برنامه و ایجاد امكان هر گونه توسعه آتی در پیكره نرم‌افزار اهم از مواردی است كه در این پروژه بدان توجه شده است. 
 
 
کلمات کلیدی:

روسازی

روسازی منعطف

نرم‌افزار TUPAS

تحلیل روسازی انعطاف پذیر

صنعت ساختمان و راهسازی

 
  
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: روسازی,روسازی منعطف,نرم‌افزار TUPAS,تحلیل روسازی انعطاف پذیر,صنعت ساختمان و راهسازی,دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی عمران و شهرسازی,دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی عمران,دانلود پایان نامه کارشناسی مهندسی شهرسازی ,
:: بازدید از این مطلب : 151
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

معرفی روابط رسوبی رودخانه ها و تشریح فرضیات بنا نهاده شده بر آنها


در این پایان نامه درباره روابط بار بستر ، بار معلق و بار کل که از عمومیت بیشتری در میان روابط رسوبی برخوردار هستند و در این تحقیق از آنها استفاده شده است و درباره فرضیاتی که بر پایه آن بنا نهاده شده اند و شکل رابطه و محدوده کاربرد آنها توضیح داده می شود


مشخصات فایل

تعداد صفحات 94
حجم 8 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته عمران

معرفی روابط رسوبی رودخانه ها و تشریح فرضیات بنا نهاده شده بر آنها

(مطالعه موردی:رودخانه دوغ گلستان)
 
 
مقدمه:
در طول سالیان فرمول ها و روابط مختلفی بوسیله محققین زیادی برای پیشگویی دبی رسوب برای شرایط مختلف ارایه شده است که این شرایط می تواند رسوبگذاری در مخازن سد،کاهش ارتفاع بستر رودخانه در زیر یک سد ، آبشستگی یا فرسایش اطراف سازه های هیدرولیکی ، اثرات معادن شن و ماسه در تعادل رودخانه ، اثرات تغییرات بستر رودخانه در سیلاب و لایروبی و ... باشد که در واقع هر کدام از آنها در نوع خود یک پدیده فیزیکی منحصر بفرد هستند. در واقع عدم توجه به مسایل مرتبط با رسوب و استفاده ناصحیح از روابط و معادلات انتقال رسوب و عدم درک صحیح مفاهیم اولیه انتقال مواد جامد،موجب پدید آمدن مشکلات عدیده ای در زمینه بهره برداری از سازه های آبی شده است.به عنوان مثال عدم توجه به رفتار رسوب در رودخانه ها و چگونگی روند رسوبگذاری و فرسایش در آنها و در نظر نگرفتن تغییر مسیر،تغییر شکل و شیب طولی رودخانه،در بسیاری از موارد بهره برداری از سازه های احداث شده در مسیر رودخانه را با مشکلات فراوانی روبرو ساخته است.
 
از دیگر مسایل مهم در این زمینه ،رسوبگذاری در مخازن سدها و بندهای انحرافی است.عدم توجه به رفتار رسوب در بالادست مخزن سد و چگونگی حرکت مواد جامد به سمت سد و میزان انباشتگی و محل رسوبگذاری در مخزن،موجب ایجاد مشکلاتی در ارتباط با بهره برداری از برخی سدها شده است.از جمله این مشکلات می توان به پر شدن مخزن و افزایش حجم مرده و کاهش حجم آب قابل بهره برداری اشاره کرد.در بعضی موارد،پر شدن مخزن و بالا آمدن رسوبات در پشت سد به قدری سریع است که عملا عمر مفید سد را نصف می کند.از آنجا که هزینه لایروبی و خارج کردن رسوبات از مخزن بسیار بالا بوده و با مشکلات خاص خود همراه است و همچنین باز نمودن دریچه های تحتانی به منظور خارج ساختن جریان حاوی رسوب،موجب خالی شدن کامل مخزن از آب و ایجاد تنش ها و فشارهای هیدرواستاتیکی در بدنه سد می شود و همچنین هدایت آب حاوی رسوب از سمت دریچه به دره پایین دست سد،موجب وارد آمدن خسارت به تاسیسات احتمالی موجود در پایین دست سد می شود،لذا عملا خارج نمودن کامل رسوبات از مخزن و استفاده از حجم کل آن در سدهای کشور ما کاری دشوار و تقریبا غیر عملی است.
 
در برخی موارد عدم توجه مهندسین طراح سدهای بتنی به میزان آورد سالیانه رودخانه و چگونگی انباشت رسوب در مخزن و عدم محاسبه صحیح ارتفاع سالیانه رسوبگذاری در پشت سد،خسارات فراوانی را به بار می آورد.بسیاری از مشکلات و مسایل دیگری که در پروژه های آبی به وجود می آید نیز به نحوی در ارتباط با درک نادرست از وضعیت انتقال رسوب و آورد سالانه آبراهه های طبیعی است.بنابراین دستیابی به درک صحیح از معادلات انتقال رسوب از مسایل بسیار مهم در مهندسی هیدرولیک می باشد.
 
اینکه کدام رابطه انتقال رسوب می تواند بهترین و مناسب ترین رابطه برای پیشگویی دبی رسوب در منطقه مورد مطالعه برای هر طرح و پروژه باشد ، سوالی است که مهندسان هیدرولیک در پروژه های کنترل رسوب همواره با آن روبرو هستند.مساله دیگری که در این مقوله باید به آن اشاره کرد این است که نتایجی که از این روابط متعدد برای یک منطقه بدست می آید اغلب با هم اختلافات زیادی دارند با استفاده از روشهای متعدد باید بررسی کرد که نتیجه کدامیک از آنها به واقعیت نزدیک تر می باشد و  بدین ترتیب رابطه مناسب برای آن منطقه را بدست آورد .از طرف دیگر یک رابطه که برای یک رودخانه پیشگویی بسیار مناسب و منطقی دارد ممکن است برای رودخانه های دیگر عملکرد بسیار ضعیفی داشته باشد و این مساله نشان دهنده این است که تعیین بهترین رابطه تنها با بررسی دقیق شرایط همان منطقه امکانپذیر است و نمی توان قدرت یک رابطه در یک یا چند منطقه خاص و یا آزمایش را به همه مناطق تعمیم داد.
 
آنچه که در این تحقیق بر آن تاکید می شود ، نشان دادن مراحل مختلف محاسبه و برآورد رسوب از روابط مختلف بار بستر و بار معلق و بار کل رسوب برای یک منطقه خاص ،بصورت مطالعه موردی ، می باشد و در نهایت نتایج بدست آمده از این روابط را با یکدیگر مقایسه نموده و دلایل اختلاف آنها را مورد مطالعه قرار می دهیم و شرایطی را که هر کدام از روابط بر اساس آن ایجاد شده اند را بررسی کرده و روابطی که به شرایط منطقه مورد مطالعه نزدیک تر بوده و  بر اساس فرضیات قابل قبول تری بنا نهاده شده اند را به عنوان رابطه مناسب انتخاب می کنیم.در واقع هدف از این کار رسیدن به درک بهتری از محدودیت ها و کاربرد روابط رسوب مربوط به رودخانه ها می باشد .
 
در این پایان نامه درباره روابط بار بستر ، بار معلق و بار کل که از عمومیت بیشتری در میان روابط رسوبی برخوردار هستند و در این تحقیق از آنها استفاده شده است و درباره فرضیاتی که بر پایه آن بنا نهاده شده اند و شکل رابطه و محدوده کاربرد آنها توضیح داده می شود.
 
 
کلمات کلیدی:

روابط رسوبی

روابط بار بستر

روابط بار معلق

روابط بار کل

 
  
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: روابط رسوبی,روابط رسوبی رودخانه دوغ گلستان,معرفی روابط رسوبی رودخانه ها و تشریح فرضیات بنا نهاده شده بر آنها ,رودخانه دوغ گلستان,دانلود پایان نامه روابط رسوبی رودخانه ها,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه مهندسی عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی راهکارهای متفاوت بهسازی خاک در ایران


امروزه از روش های بهسازی بطور گسترده ای در جهان استفاده می شود کاربرد این روش ها باعث بهبود پارامتر های ژئوتکنیکی خاک، کاهش هزینه کوتاه شدن زمان اجرا و افزایش طول عمر بهره برداری می گردد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 51
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی راهکارهای متفاوت بهسازی خاک در ایران

 
 
مقدمه: 
امروزه  از روش های بهسازی بطور گسترده ای در جهان استفاده می شود. کاربرد این روش ها باعث بهبود پارامتر های ژئوتکنیکی خاک، کاهش هزینه کوتاه شدن زمان اجرا و افزایش طول عمر بهره برداری می گردد. آشنای کم دست اندرکارن پروژه ها نبود تجهیزات خاص عملا منجر به استفاده محدود در ایران شده است. شروع استفاده از روش های مدرن بهسازی در ایران به دهه 1350 باز می گردد. در آن سال ها در ساخت بندر امام خمینی از پیش بار گذاری برای بهبود خاک های ریز دانه استفاده شد و نتایج بدست آمده کاملا موفقیت آمیز بوده است. استفاده از ویبرو فلات توسط شرکت های خارجی در شمال ایران در یک مورد گزارش شده است. 
 
در سال های دهه 1360 به علت محدودیت های ارزی و تا حدودی کاهش ارتباط فنی با خارج، رئند آشنایی مهندسین ایرانی با روش های بهسازی دچار وقفه شده ودر عمده پروژه هایی که در این دهه سیمای آنها شکل گرفت اثر کمی از کاربرد روش های بهسازی دیده می شود. در این سال ها فعالیت های پراکنده ای و نه غالب در گوشه و کنار ایران در استفاده از این روش ها به چشم می خورد. روش های استفاده شده تراکم دینامیکی، پیش بارگذاری همراه و یا بدون چاه های زهکشی عمودی، تزریق، تسلیح خاک و .... بوده است. روش های استفاده شده به گونه ای بوده است که با انجام تغییراتی در تجهیزات و تکنولوژی جدید از خارج دیده می شود
 
 
کلمات کلیدی:

بهسازی خاک

خاک مساله دار

روش های مختلف بهسازی خاک

 
  
 
  
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: بهسازی خاک,خاک مساله دار,روش های مختلف بهسازی خاک,بررسی راهکارهای متفاوت بهسازی خاک در ایران,روش های بهسازی خاک های مشکل آفرین,روش های بهسازی خاک مساله دار,دانلود پایان نامه عمران,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 184
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پروژه سازه بتنی 5 طبقه


دانلود پروژه رشته عمران پروژه سازه بتنی 5 طبقه


مشخصات فایل

تعداد صفحات 128
حجم 3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پروژه رشته عمران

پروژه سازه بتنی 5 طبقه

 
*قابل ذکر است که:
طراحی براساس آیین نامه بتن ایران ، آیین نامه بارگذاری 519 و آیین نامه زلزله 2800 صورت گرفته است.
 
مقدمه:
سازه بتنی سازه‌ای است که در ساخت آن از بتن یا به طور معمول بتن آرمه (سیمان، شن، ماسه و پولاد به صورت میلگرد ساده یا آجدار) استفاده شده باشد. در ساختمان در صورت استفاده از بتن آرمه در قسمت ستون‌ها و شاه تیرها و پی، آن ساختمان یک سازه بتنی محسوب می‌شود.
 
امروزه بسیاری از پلها را از بتن آرمه می سازند. برای استفاده از پل های بلندتر و بیشتر شدن فاصله پایه پلها از تیر پیشتنیده استفاده می شود.
۱- ماده اصلی بتن که شن و ماسه می‌باشد ارزان و قابل دسترسی است.
۲- سازه‌های بتنی که مطابق با اصول آیین نامه‌ای طراحی و اجرا شده اند، در مقابل شرایط محیطی سخت، مقاومتر از سازه‌های ساخته شده با مصالح دیگر هستند.
۳- به علت قابلیت شکل پذیری بالای بتن، امکان ساخت انواع سازه‌های بتنی نظیر پل، ستون و ... به اشکال مختلف میسر است.
۴- سازه‌های بتنی در مقابل حرارت زیاد ناشی از آتش سوزی بسیار مقاوم اند. آزمایشات نشان داده اند که در صورت ایجاد حرارتی معادل ۱۰۰۰ درجه سانتی گراد برای یک نمونه بتن آرمه، حداقل یک ساعت طول می‌کشد تا دمای فولاد داخل بتن، که با یک لایه بتنی با ضخامت ۲٫۵ سانتی متر پوشیده شده است، به ۵۰۰ درجه سانتی گراد برسد.
 
 
 
کلمات کلیدی:

سازه بتنی

سازه های بتن آرمه

طراحی سازه بتنی 5 طبقه

 
   
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: دانلود پروژه سازه بتنی,دانلود پروژه سازه های بتن آرمه,دانلود طراحی سازه بتنی 5 طبقه,دانلود پروژه سازه بتنی 5 طبقه,دانلود پروژه بتن,دانلود پروژه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 162
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلها


ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلهای موجود


مشخصات فایل

تعداد صفحات 110
حجم 3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلها

 
*قابل استفاده برای گروه اقتصاد و مدیریت
 
مقدمه: 
واقعیت دنیای كنونی حاكی از این است كه كشورهای مختلف جهان در سطوح متفاوتی از توسعه اقتصادی قرار دارند. این مساله، كشورها را به دو گروه توسعه یافته و در حال توسعه یا كمتر توسعه یافته تقسیم می نماید. در بین علت‌های بی‌شماری كه می‌توان به عنوان عوامل عقب ماندگی گروه دوم ذكر كرد، تخصیص نامناسب منابع اقتصادی اندكی است كه در اختیار آنها قرار دارد. تا جایی كه بعضی از اقتصاددانان توسعه عامل اخیر را علت اصلی عقب ماندگی و از ویژگی‌های كشورهای در حال توسعه می‌دانند. بنابر این شاید بتوان گفت كه به كارگیری صحیح و درست منابع كمیاب در دسترس راه توسعه و رسیدن به آن را برای آنها هموارتر می نماید. 
 
در میان تعاریف مختلف علم اقتصاد مهمترین تعریف آن اختصاص منابع كمیاب و محدود به نیازهای نامحدود تعریف می‌باشد. در این تعریف چند نكته اساسی نهفته است: 
•اولاً: منابع محدودند. 
•ثانیاً: خواسته ها و نیازها نامحدود می‌باشند. 
•ثالثاً: روش یا روش‌هایی را می‌توان و یا باید ایجاد كرد (تكنولوژی تولید) كه بتوان حداكثر استفاده (حداكثر تولید) را از آنها به دست آورد. 
 
به كارگیری روش‌های فوق نیازمند ایجاد زمینه‌های لازم جهت استفاده از آنها در تولید كالا و خدمات می‌باشد. این زمینه‌ها به وسیله سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف و از طریق اجرای طرح‌ها در چارچوب برنامه‌ریزی‌های اقتصادی امكان پذیر می‌باشد. برنامه‌ریزی‌های اقتصادی و تعیین اهداف طرح‌های سرمایه‌گذاری می‌تواند استفاده صحیح‌تری از منابع موجود را فراهم آورد. نكته مهم در اینجا قابلیت اجرای طرح سرمایه‌گذاری است. در صورت وجود چنین قابلیتی، سودآوری، هزینه فرصت و استفاده بهینه از منابع با توجه به طرح‌های جایگزین همیشه مد ‌نظر می‌باشند.
 
شاید مواردی یافت شوند كه در مراحل اولیه سرمایه‌گذاری در كشورهایی كه زمینه سرمایه‌گذاری در آنها بسیار زیاد و سرمایه‌گذاری كمتر شده است نیاز به بررسی دقیق و همه جانبه‌ای كه در بالا ذكر شد وجود نداشته باشد. به طور مثال سرمایه‌گذاری در مناطق محروم از این جمله‌اند. در این مناطق نفس سرمایه‌گذاری به لحاظ مسایل اجتماعی بیشتر مد نظر مسوولان می‌باشد تا سود آوری اقتصادی آنها كه به عنوان شاخص در نظر گرفته شده است. البته در چنین مواردی باز هم معیار كارایی منابع مطرح بوده و احتمال اختصاص به فعالیت رقیب وجود دارد. مثلاً می‌توان به صورت كیفی اثرات اجتماعی ناشی از اجرای یك طرح را منطقه محروم نام برد. 
 
 در مراحل پیشرفته‌تر توسعه یافتگی و كاهش زمینه‌های سرمایه‌گذاری علاوه بر محدودیت بیشتر منابع اجرای یك طرح بدون بررسی‌های همه جانبه و كامل، امكان اتلاف منابع را بوجود خواهد آورد. و در اینگونه موارد نیازمند « ارزیابی » هستیم. شاید اگر به این نكته خاص توجه می شد، طرح‌های نیمه تمامی كه به حال خود رها شده‌اند وجود نداشت. استفاده از منابع كمیابی چون نیروی كار متخصص، سرمایه، ارز، مدیریت، منابع طبیعی در راستای اجرای یك طرح باعث محروم ماندن دیگر طرح‌ها از چنین منابعی می‌گردد. در اینجاست كه مطالعات و ارزیابی طرح‌ها می‌تواند نشان دهد كه استفاده از این منابع در كدام طرح تولید بیشتر و نهایتاً رفاه بیشتری به ارمغان می‌آورد و به دنبال آن نحوه استفاده بهینه می‌تواند ما را در راه اجرای طرح‌های بیشتری كمك نماید. 
 
 
 
کلمات کلیدی:

انواع پلها

بهسازی لرزه ای پلها

تجزیه تحلیل هزینه - فایده

 
   

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: انواع پلها,بهسازی لرزه ای پلها,تجزیه تحلیل هزینه فایده,دانلود پایان نامه تحلیل هزینه فایده در بهسازی لرزه ای پلها,دانلود پایان نامه مهندسی عمران,دانلود پایان نامه ارزیابی اقتصادی بهسازی لرزه ای پلها,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 172
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل


هدف از این پایان نامه بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 65
حجم 2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل

 
 
 
مقدمه:
هنگام زلزله طی حرکات بسیار قوی لرزه ای بدون توجه به طرح مرسوم متناسب با اعضا در نقاطی از ستون ها مفصلهای پلاستیک شکل می‌گیرد. برخی از عواملی که باعث اینگونه مفصلهای پلاستیک میگردند در ذیل آورده شده است. 
1-طراحی بر اساس مقاومت تسلیم اسمی فولاد انجام میگیرد در حالی که مقدار مقاومت تسلیم واقعی اعضا فولادی سازه ممکن است کمتر از مقاومت تسلیم اسمی باشد این تغییر ( اختلاف) با مقاومت واقعی می تواند در بعضی نواحی باعث ضعف ستون گردد و باعث ایجاد مفصلهای پلاستیک گردد. 
 
2-شتاب عمودی جرم سازه ناشی از ترکیبات افقی حرکت زمین و به ویژه شتاب عمودی زمین می تواند باعث افزایش نیروی محوری در ستونها گردد. به محض افزایش نیروی فشاری ستون ظرفیت ممان برشی ستون کاهش یافته و مفصلهای پلاستیک در ستون میتواند پدیدار شود. 
 
3-اثر مدهای تغییرات بزرگتر سازه میتواند ایجاد و توسعه در مفصلهای پلاستیک در ستون نمایند. 
 
4-ما حرکات زلزله را به صورت دقیق نمی دانیم و نمی توانیم پیش بینی کنیم. 
 
این موارد و مشخصات ذاتی باعث پیچیدگی و سخت شدن محاسبه آن دسته از عوامل در طراحی گیرد و به حد حال بسیار مهم است که امکان داشتن مفصلهای پلاستیک در ستون ها را در نظر بگیریم و مواظب این نوع رفتار در سازه باشیم.طراحی لرزه ای سازه ها اخیراً متناسب با اعضا طبق دو معیار مجزا انجام گیرد. اول: در زمین لرزه های خفیف سازه ها باید قابلیت سرویس دهی داشته باشند بنابراین این تغییر شکلهای برای نگهداشتن در پایین ترین مقدار تعیین می گردند که محاسبات برای تحلیل الاستیک بسیار ساده میشود. 
 
دوم: در مورد زمین لرزه های شدید سازه ها نباید منهدم شوند. بنابراین به اطلاعات بیشتری نیاز داریم. 
در زمین لرزه‌های شدید باید تناسب بین هر عضو سازه‌ای مبتنی بر جذب انرژی و افت ظرفیت نسبی مقاومت آن باشد.برای اجتناب از گسیختگی هر عضو سازه ای باید شكل پذیری مجاز به اندازه باز توزیع نیروی( توزیع مجدد) داخلی طراحی شود در این روش بیشتر انرژی وارده بر اثر تغییر شکلهای غیر ارتجاعی اعضای سازه و غیر سازه ای كاهش پیدا خواهد کرد.طی زمین لرزه‌های شدید نیروهای محوری فشاری و ممان خمشی بصورت تصادفی و متغیر به ستون وارد میشود در این مطالعه نرخ نیروی محوری فشاری ثابت نگهداشته شده است (به مقدار Py3/0 P=).
 
 
 
کلمات کلیدی:

رفتار هیسترزیس

 ستونهای I شکل

طراحی لرزه ای سازه

   
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: رفتار هیسترزیس, ستونهای I شکل,طراحی لرزه ای سازه,دانلود پایان نامه رفتار هیسترزیس اتصالات,بررسی طراحی لرزه ای سازه با تاکید بر رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل,رفتار هیسترزیس سازه,رفتار هیسترزیس ستونهای I شکل,دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پروژه فولاد


پروژه فولاد کامل


مشخصات فایل

تعداد صفحات 178
حجم 4 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی rar
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

پروژه فولاد کامل جهت ایکس قاب خمشی متوسط و جهت y قاب مهاربندی همگرا پروژه به صورت کاملا دستی تحلیل و طراحی شده و از مبحث 10 ویرایش92 و 2800 ویرایش4 استفاده شده پروژه در تهران بر روی خاک تیپ3 میباشد بهترین پروژه فولاد دستی موجود در نت.

 


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: پروژه فولاد ,
:: بازدید از این مطلب : 190
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف


در دانلود پروژه مهندسی عمران به طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف می پردازیم


مشخصات فایل

تعداد صفحات 137
حجم 8 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پروژه سازه های فولادی

طراحی سازه فولادی هتل با ایتبس و سیف

همراه با فایل های اجرایی

 

محاسبات سازه هتل باران

شرح مختصری از پروژه
•از سالها قبل نیاز یک هتل در محل مورد نظر بسیار احساس می شود و فضای بسیاری خوبی برای تاسیس این پروژه می باشد
•منطقه مورد نظر  بدلیل جایگاه تفریحی و زیارتی ، در طول سال خیل عظیمی از مسافران را از قسمت های مختلف کشور حتی شهرهای دیگر به سمت خود جلب می کند و نیازمند مکانی مناسب و با ظرفیت کافی می باشد تا مردم بتوانند 
 
راحت و آسوده به محلی امن برای آستراحت بروند.
•با توجه به مطالب فوق ، تبدیل این فضا به هتل طبقاتی مورد توجه شهرداری منطقه مورد نظر قرار گرفت.
•هتل باران در 8 طبقه از تراز 0.00 تا تراز نهائی 26.40 طراحی شد . 
 
 
•اسکلت ساختمان بصورت فولادی طراحی شده است  .
•در تراز پائین سیستم زهکش مناسب جهت جمع آوری و خروج آبهای زیرزمینی منطقه که بسیار زیاد نیز می باشد طراحی شده است.
•در داخل ساختمان جهت تردد افراد به طبقات مختلف از دو سیستم راه پله و آسانسور  استفاده می شود.
•مساحت هر طبقه 424 مترمربع بوده که به فضای  راه پله و آسانسور و ... تقسیم بندی شده است  
 
 
1- معرفی پروژه
1-a  عناوین
نام پروژه: هتل باران
نام مالک : آقای ...
موقعیت : چهار طرف باز 
شهرداری : استان کرمان
مهندس معمار :
مهندس تاسیسات :
مهندس مکانیک خاک : 
مهندس ناظر: 
مهندس محاسب : 
ساختمان فوق دارای اسکلت فلزی بوده و در شهر کرمان واقع است.
مساحت هر طبقه از ساختمان که دارای چهار واحد است برابر 424 متر مربع است.
نرم افزار مورد استفاده در تحلیل و طراحی سازه ETABS2000 ver : 9.5.0  و نرم افزار مورد استفاده در تحلیل و طراحی فونداسیون  SAFE 2000 ver : 8.1.1 می باشد.
 
 
1-b  تعداد طبقات 
ساختمان محاسبه شده دارای 8 طبقه می‌باشد  که طبقات دارای کاربری تجاری می باشند . 
1-c مساحت طبقات 
پلان طبقات  به همراه مساحت و محیط هر طبقه به تفکیک مطابق نقشه‌های ذیل می‌باشد. 
 
 
کلمات کلیدی:

safe

etabs

طراحی سازه فولادی

محاسبات سازه هتل باران

 
 
 
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: طراحی سازه فلزی,طراحی سازه فولادی در ایتبس,طراحی سازه فولادی با etabs,طراحی سازه فولادی با ایتبس,طراحی سازه فلزی etabs,طراحی سازه فلزی,طراحی سازه فلزی هتل,طراحی سازه فولادی هتل,طراحی سازه فولادی هتل با سیف ,
:: بازدید از این مطلب : 180
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین


در دانلود پروژه و پایان نامه مهندسی عمران به بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین می پردازیم


مشخصات فایل

تعداد صفحات 72
حجم 18 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پروژه و پایان نامه مهندسی عمران

بررسی راههای جدید اصلاح و بهسازی زمین

 
 
چکیده
امروزه به منظور دستیابی به شرایط ژئوتکنیکی لازم ازقبیل مقاومت سازندها آب بندی وپایدارسازی و... ازروشهای تزریق درخاک یاسنگ استفاده میشود تزریق بطور کلی به دونوع تزریق درسنگ و تزریق درخاک تقسیم بندی می شود روش جت گروتینگ تزریق بافشار بسیاربالا به عنوان یکی ازروشهای بهسازی خاک مطرح شده است تزریق با فشاربسیاربالا روشی برای اصلاح خاک است که درآن آب یادوغاب بافشاربسیاربالا و سرعت زیاد ازطریق نازلهایی به داخل خاک تزریق شده و باعث تخریب ساختارخاک میشود طی این فرایند بخشی ازذرات خاک و دوغاب ازدرون گمانه حفاری بیرون آمده وبخشی دیگر بصورت درجا با دوغاب مخلوط میشوند درنتیجه این فرایند توده ای ازخاک اصلاح شده بهوجود می آید که به آن اصطلاحا توده خاک - سیمان اطلاق میشود ستونهای خاک - سیمان ایجادشده ازطریق روش تزریق بافشاربالا درداخل خاک دارای مقاومت بالا تغییرشکل پذیری اندک و نفوذپذیری بسیارپایین هستند و باعث تقویت خصوصیات خاک محل میشوند
 
 
 
کلمات کلیدی:

جت گروتینگ

بهسازی خاک

نقش جت گروتینگ در بهسازی خاک

 

   


توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: تزریق سیمان در خاک,تزریق با فشار بالا,جت گروتینگ,جت گروتینگ چیست,اجرای جت گروتینگ,انواع تزریق در خاک,بررسی روش جت گروتینگ,نقش جت گروتینگ در بهسازی خاک,پروژه تزریق با فشار بالا,پایان نامه تزریق سیمان در خاک ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک


هدف از این پایان نامه ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 140
حجم 6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته عمران

ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک

 
چکیده:
با توجه به توسعه روزافزون جوامع و لزوم استفاده صحیح و بهینه از منابع طبیعی و حفاظت آن، احداث سازه هایی نظیر دیوارهای آب بند ضروری به نظر می رسد. دیوارهای آب بند موانع زیرسطحی عمودی هستند که برای کاهش یا توقف جریان آبهای زیرزمینی به منظور ذخیره سازی یا حفاظت آن طراحی می شوند. در ساخت دیوارهای آب بند که ممکن است به عنوان جزئی از سدها باشند یا بطور جداگانه احداث شوند، می توان از مصالح و مواد مختلفی استفاده نمود. یکی از گزینه های مناسب برای دیوارهای آب بند، می تواند بتن پلاستیک باشد. بتن پلاستیک از ترکیب سیمان، بنتونیت، مصالح سنگی و آب تشکیل می شود. از نظر مصالح تشکیل دهنده ، تفاوت بتن پلاستیک با بتنهای معمولی ، وجود بنتونیت و نسبت بالای آب به سیمان در آن است. این دو عامل باعث می شوند که بتن پلاستیک در ضمن دارا بودن خاصیت آب بندی، مقاومت فشاری و مدول الاستیسیته بسیار کمتری نسبت به بتنهای معمول داشته و بنابراین انعطاف پذیرتر باشد. در زمینه این نوع بتن در دنیا و بویژه در ایران تحقیقات جامعی انجام نشده و بیشتر کارهای صورت گرفته ، بررسیهای موردی مرتبط با پروژه های انجام شده بوده است.به عنوان نمونه پس از اجرای سد کرخه درایران که دیوار آب بند آن از جنس بتن پلاستیک می باشد، در چند سال اخیر بررسیهایی در این زمینه انجام شده است و مقالاتی ارائه گردیده است . 
 
 
 
کلمات کلیدی:

روانی بتن

بتن پلاستیک

دیوار آب بند بتن پلاستیک

طرح اختلاط بتن پلاستیک

کنترول تراوش آب از پی سد

   
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: روانی بتن,بتن پلاستیک,دیوار آب بند بتن پلاستیک,دانلود پایان نامه طرح اختلاط بتن پلاستیک,کنترول تراوش آب از پی سد,روشهای اجرایی دیوارهای آب بند,ارائه روشی جهت تعیین طرح اختلاط بتن پلاستیک,دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 163
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی حالت خمیری در سازه ها


هدف از این پایان نامه بررسی حالت خمیری در سازه ها می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 94
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی حالت خمیری در سازه ها

 
 
 
 
 
 مقدمه
بحث دربارة حالت جریان خمیری در فلزات بصورت زیر از طریق درك مستقیم انجام می‌شود: هرگاه نواری از فولاد در نظر گرفته شود كه یك طرف آن درگیره‌ای ثابت شده و بطرف دیگرش نیروی خمشی وارد آید، طرف آزاد خم میگردد. اگر مقدار نیروی وارده زیاد نباشد وقتی نیرو برداشته شود انتهای آزاد نوار بحالت اولیه برگشت خواهد یافت طوریكه هیچگونه تغییر شكل محسوس در نوار باقی نمی‌ماند. هرگاه نیروی وارد به انتهای آزاد بزرگ باشد پس از برداشت نیرو دیگر جسم بحالت اول بر نمی‌گردد ومقداری از تغییر شكل در آن بطور دائم خواهد ماند و گفته می‌شود كه تغییر شكل خمیری در جسم ایجاد گردیده است. منظور ما این نیست كه معلوم كنیم چرا تغییر شكل خمیری در جسم تولید شده است بلكه می‌خواهیم تعیین كنیم كه از نظر عوامل وارد بجسم مانند تنشها- كرنشها- و بارها چه پدیده‌هائی در جسم بوجود آمده است.
 
بطور خلاصه، حالت خمیری عبارتست از خاصیت اجسام سخت وقتی كه تحت اثر بارهای خارجی تغییر شكل دائمی در آنها ایجاد شود، حالت ارتجاعی یا الاستیسیته عبارتست از خاصیت جسم سخت كه تغییر شكل حاصله در آنها با برداشتن بار از بین رفته و بشكل اول برگشت پیدا كند. در حقیقت تعریف اجسام ارتجاعی كاملاً تصوری می‌باشد زیرا اجسام طبیعی پس از برداشت نیروهای وارده كم و پیش مقداری از تغییر شكل را در خود نگه‌میدارد و لو میزان نیروی موثر آنها كم باشد.برای چنین اجسام ارتجاعی مقدار تغییر شكل تولید شده بقدری كم است كه در اثر بارهای كوچك قابل اندازه‌گیری نیست. بنابراین نظریة پلاستیسیته در حالاتی بكار برده می‌شود كه بارهای وارد جسم بمقداری باشد كه تغییر شكلهای دائمی حاصله در جسم قابل‌ اندازه‌گیری باشد.
 
 نظریة حالت خمیری اجسام را میتوان به دو قسمت تقسیم كرد. در یك قسمت عملیات تغییر فرم دادن فلزات مانند چكش‌كاری- حدیده‌كاری- تزریق- نورد‌كاری و غیره بررسی می‌شود كه در آنها تغییر شكلهای خمیری (پلاستیكی) به مقدار زیاد مشاهده می‌شود.برای این نوع مسائل می‌توان از كرنشهای ارتجاعی صرف‌نظر كرد و فلز را می‌توان خمیری كامل فرض نمود. در قسمت دیگر دسته‌ای از مسائل قرار می‌گیرد كه مقدار كرنشهای خمیری در مقابل كرنشهای ارتجاعی كوچك است این قسمت یا نوع دوم از كرنشها برای طراحان ماشینها و محاسبان سازه‌ها در درجه اول اهمیت است. با توجه فراوانی كه اخیراً روی تقلیل وزن هواپیما- موشكها- كشتی‌های فضائی و نظایر آنها بكار میرود دیگر طراحان این دستگاهها نمی‌توانند ضرائب اطمینان را در سطح بالا در نظر بگیرند و میباید كه حداكثر نسبت بار به وزن را در محاسبات بدست آورند. این نوع محاسبه مطمئناً در ناحیة پلاستیك انجام خواهد شد. حتی در موارد استعمال سادة صنعتی رقابت شدیدی روی كاربرد مصالح و بازده بالاتر وجود دارد.
 
 
کلمات کلیدی:

جریان خمیری در فلزات

تحلیل پلاستیک یک سازه

محاسبه ارتجاعی ساختمانهای فلزی

 
  

توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: جریان خمیری در فلزات , تحلیل پلاستیک یک سازه , محاسبه ارتجاعی ساختمانهای فلزی , دانلود پایان نامه مهندسی عمران , بررسی حالت خمیری در سازه ها , رفتار خمیری سازه , محاسبه ارتجاعی سازه ,
:: بازدید از این مطلب : 221
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی


هدف از اینپایان نامه بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 117
حجم 9 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته عمران

بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی

 
 
چکیده:
فلسفه طراحی لرزه‌ای سازه‌ها، برای سالهای متمادی در آیین‌نامه‌های ساختمانی ملی و جهانی مورد قبول واقع شده است. بدین منظور، سازه‌ها باید عموماً قادر باشند:
 
الف. برای زمین‌لرزه‌های ضعیف كه در طول عمر مفید سازه اتفاق می‌افتد، سازه باید بدون خسارات سازه‌ای و غیرسازه‌ای بتواند از طریق سختی خود، نیروهای زلزله را به فونداسیون انتقال دهد.
ب. در برابر زمین لرزه‌های متوسط بدون آسیب سازه‌ای مقاومت نمایند و لیكن مقدار جزئی خسارت غیرسازه‌ای متحمل شوند.
ج. برای زمین لرزه‌های شدید كه بزرگترین زلزله محتمل در طول عمر مفید سازه می‌باشد، سازه باید با كمی خسارات سازه‌ای و غیرسازه‌ای، ولی بدون فروریزش (collapse) بتواند نیروهای زلزله را تحمل نماید، بعبارتی در زلزله‌های شدید اجزای سازه‌ای خسارت عمده می‌بینند ولی سازه پایداری و ایستایی خود را حفظ می‌نماید [3]. چرا طراحی لرزه‌ای خسارات جزئی به سازه را اجازه می‌دهد در حالی كه برای بارگذاری‌های دیگر چنین چیزی قابل قبول نیست؟ دلیل اصلی هزینه زیاد تمهیدات طراحی لرزه‌ای برای شدیدترین زمین لرزه طرح و مقاومت سازه بدون آسیب در برابر آن می‌باشد.
 
برای رسیدن به این اهداف یكی از اصولی كه در آیین‌نامه‌های طراحی لرزه‌ای سازه‌ها وجود دارد، عبارت است از استفاده از اشكال، سیستم‌ها و موادی كه رفتار شكل‌پذیر داشته باشند. زمانی به یك سازه شكل‌پذیر اطلاق می‌شود كه بتواند تغییر شكل‌های غیرالاستیك بزرگ را بدون كاهش در مقاومت تحمل نماید. (همچنین نباید ناپایداری و فروریزش در سازه اتفاق افتد). در آیین‌نامه‌های طراحی لرزه‌ای سازه‌ها، بزرگی نیروی زلزله برای یك سیستم سازه‌ای مشخص، رابطه معكوس با میزان شكل‌پذیری آن سیستم دارد. سازه‌ها با میزان شكل‌پذیری زیاد برای نیروهای لرزه‌ای كوچكتر و سازه‌ها با میزان شكل‌پذیری كم برای نیروهای لرزه‌ای بزرگتر طراحی می‌شوند. در واقعیت سازه‌های شكل‌پذیرتر تحت زلزله‌هایی قرار خواهند گرفت كه از حد مقاومت الاستیك آنها بیشتر است [12].
 
سازه‌های فولادی از بسیار جهات از جمله مصالح ایده‌ال برای مقاومت در برابر زمین لرزه می‌باشند. این مصالح درجه بالایی از جذب انرژی و شكل‌پذیری را از خود نشان می‌دهد. تجربه نشان می‌دهد كه سازه‌های فولادی در زمین لرزه‌ها، معمولاً بخوبی عمل می‌كنند. با این وجود به منظور استفاده بیشتر از شكل‌پذیری فولاد، تدابیر ویژه‌ای در طراحی و جزئیات سیستم‌های قابی و اتصالات نیاز است. فروریختن برج 20 طبقه (pinot suarez) در زمین لرزه 1985 مكزیكوسیتی، كه یك سازه فولادی بود، به وضوح نشان داد كه فولادی بودن طرح به تنهایی تضمینی برای عملكرد مناسب در برابر زمین لرزه نمی‌باشد.
 
 
کلمات کلیدی:

طرح لرزه ای سازه ها

بارگذاری رفت و برگشتی

عملكرد و رفتار اعضا مهاربندی

عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون

   

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: طرح لرزه ای سازه ها , بارگذاری رفت و برگشتی , عملكرد و رفتار اعضا مهاربندی , عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون , شكل پذیری اعضا در اثر بارگذاری رفت و برگشتی , مقاومت اتصالات در اثر بارگذاری رفت و برگشتی , بررسی عملكرد و رفتار اتصالات تیر به ستون و اعضا مهاربندی در سازه های فولادی , دانلود پایان نامه عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 200
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

روش تثبیت خاک ماسه رس دار با آهک و پلی وینیل استات


در این پایان نامه به بررسی روش تثبیت خاک ماسه رس دار با آهک و پلی وینیل استات خواهیم پرداخت

 
مشخصات فایل

تعداد صفحات 50
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

روش تثبیت خاک ماسه رس دار با آهک و پلی وینیل استات

 
مقدمه
خاك های مسئله دار، خاك هایی هستند كه در پروژه های عمرانی مشكلات فنی و مهندسی زیادی از قبیل ریزش و یا ترك خوردگی ساختمان ها، نشست ناهمگون ساختمان، بالا آمدن سطح آب زیرزمینی كه در نقاط پست می تواند به دلیل ای جاد تورم ساختگاه مشكلاتی برای پی ساختمان ها به وجود آورد را به همراه دارند . روان گرایی خاك در هنگام وقوع زلزله و استقرار شهرك ها بر روی خاك های مسأله دار و مشكلات فراوان دیگری از این قبیل اطلاع از خصوصیات زمین شناسی و ژئوتكنیكی محل انجام پروژه را امری اجتن اب ناپذیر م ی سازد .
 
درسال های اخیر ، رشد جمعیت و افزایش تقاضا برای تهیه مسكن و توسعه صنعت ساختمان، با توجه به ساخت و ساز در شهرهای بزرگ ، بدون رعایت مسائل زمین شناسی و ژئوتكنیكی، مشكلات فنی و مهندسی زیادی را به همراه داشته كه یكی از مهم ترین آنها خاك های مسئله دار می باشد.
 
بهسازی خاك ، در كلیه مسائل مهندسی خاك و بخصوص در شرایط ضعیف بودن آن مطرح می باشد. این عمل به منظور اصلاح كاربرد م هندسی خاك برای دستیابی به اهداف مختلف انجام می شود . انتخاب روش بهسازی خاك به صورت طبق ه بندی شده امر مشكلی است. روش های بهسازی متعددی جهت خاك زیر پی از جمله عبور از اثر های خاك ضعیف با استفاده از پ یهای عمیق، برداشت خاك ضعیف و جایگزینی با مصالح پر كننده مهندسی و بهسازی خواص خاك در محل وجود دارد . انتخاب روش های بهسازی بستگی به عوامل متعدد ی از جمله نوع خاك، درصد ریزدانه (لای و مقدار ر س)، مساحت و عمق بهسازی، مقاومت و تراكم پذیری خاك م ورد نظر، ضوابط نشست ، دسترسی به مهارت های فنی ، نوع تجهیزات ، مصالح و هزینه بهسازی دارد . اهداف متفاوتی برای بهسازی خاك وجود دارند .
 
 از جمله می توان به افزایش ظرفیت باربری ، افزایش پایداری شیب و كاهش نشست پی برا ی خاك های دانه ریز و درشت اشاره نمود . مكانیسم های مرتبط با بهسازی خواص خاكهای رسی شامل تحكیم خاك رس با انجام پیش بارگذاری، اجرای ستون های سیمان - خاك یا آهك - خاك و یا هر دو مصالح می باشد.مكانیسم های مرتبط با خاك های ماسه ای رس دار ، شامل تراكم دینامیكی با ا ستفاده از ضربه زدن به سطح خاك، لرزاندن و جابجایی خاك مورد نظر با استفاده از ستون شنی جایگزینی، جابجایی مواد حفاری شده از طریق تزریق تراكمی، استفاده از مصالح چسبنده و تزریق سیمان فوق ریز و ایجاد ستون با استفاده از مخلوط خاك با آهك می باشد. بهسازی مشخصات مقا ومتی خاك به منظور كاهش خطرات آتی از اهمیت بسیار زیادیبرخوردار است . نظر به استحصال آسان و قیمت پایین مواد افزودنی نظیر آهك، استفاده از این مواد در بهسازیمشخصات رفتاری خاك های مسئله دار در این مطالعه مورد توجه قرار گرفته است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

بهسازی خاک

خاکهای مساله دار

خاکهای تثبیت شده

روشهای بهسازی خاکهای مساله دار

 
   
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: بهسازی خاک , خاکهای مساله دار , خاکهای تثبیت شده , روشهای بهسازی خاکهای مساله دار , تثبیت خاک ماسه رس دار , بررسی خاکهای مساله دار و روشهای بهسازی آنها در ایران , روش تثبیت خاک ماسه رس دار با آهک و پلی وینیل استات , دانلود پایان نامه عمران , دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 219
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بناهای تاریخی در ایران و شناخت آسیبهای این بناها و ضرورت مرمت آنها


در این پایان نامه بناهای تاریخی در ایران و شناخت آسیبهای این بناها و ضرورت مرمت آنها مورد بررسی قرار می گیرد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 220
حجم 7 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته عمران

بناهای تاریخی در ایران و شناخت آسیبهای این بناها و ضرورت مرمت آنها

 
*قابل استفاده برای رشته های معماری ، باستان شناسی و تاریخ
 
چکیده:
بر اساس یافته های باستانشناسان و کاوشهای باستانشناسی انجام شده، سابقه ساخت و ساز به مفهوم ایجاد سرپناه در ایران به حدود هزاره هفتم قبل از میلاد می رسد. در این سالهای طولانی هنر معماری در ارتباط با مسائل گوناگون فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی توسعه و تکامل یافته است. وجود واژه هائی در معماری چون مسجد، نیایشگاه، معبد، آرامگاه، مدرسه، مصلی، تکیه، حسینیه، باغ، کاخ، دژ، سد، پل، آب انبار، رخشویخانه، سقاخانه، حمام، رباط خان، کبوترخان، جلوخان، کاروانسرا، میل، منار، بازار، راسته، میدان و... گواهی بر این ادعا است. از ویژگی های معماری ایرانی، تناسبات زیبا در طراحی، رعایت مسائل فنی و علمی در ساختمان و تزئینات متناسب، باشکوه و پیوسته به عناصر ساختمانی بناهاست. استاد دکتر محمد کریم پیرنیا در این باره می فرماید:
 
«معماری ایرانی بر اصولی چون:
-مردم واری
-خود بسندگی
-پرهیز از بیهودگی
-بهره گیری از پیمودن (مدول)
-نیارش (استاتیک)
و درون گرائی، نهاده شده است».
 
با توجه به اینکه به لحاظ موقعیت جغرافیایی، معماری ایران همیشه در معماری ملل مختلف و همجوار تأثیر گذاشته و یا تأثیر پذیرفته است، می توان «شناخت تکنولوژی ساختمان در ایران» را بهانه محکمی برای حفظ آثار تاریخی بجا مانده از قرون و اعصار دانست. آثار بجا مانده از گذشته (میراث فرهنگی) هر ملیتی بیانگر هزاران جنبه از نبوغ آن ملت تداوم اسرار آمیزی است که هر آنچه را که آن ملت در طی قرون و اعصار آفریده است و آنچه را که نی تواند بالقوه در آینده بیافریند به هم ارتباط می دهد. پس می توان «حفاظت و نگهداری این میراث را فعالیتی مکتوم در زنده بودن و خلاقیت هر قوم و ملتی دانست». در مقوله زیست محیطی حفاظت، مرمت و نگهداری بدلیل تخریب طبیعت به لحاظ آلوده شدن آن با ضایعات و نخاله بناهای قدیمی تخریب شده و نیز تخریب و انهدام مجدد طبیعت برای استحصال مصالح ساختمانی مورد نیاز جهت ساخت و سازهای جدید دارای توجیه کافی می باشد. 
 
 
کلمات کلیدی:

بناهای تاریخی

دوره های معماری

مرمت بناهای تاریخی

آسیبهای بناهای تاریخی

 

  

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: بناهای تاریخی در ایران , دوره های معماری در ایران , مرمت بناهای تاریخی در ایران , آسیبهای بناهای تاریخی در ایران , مقاوم سازی بناهای تاریخی , بناهای تاریخی در ایران و شناخت آسیبهای این بناها و ضرورت مرمت آنها , دانلود پایان نامه عمران , دانلود پایان نامه مهندسی عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 161
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی انواع آسفالتهای حفاظتی و استفاده از آنها در شرایط مختلف


هدف از این پایان نامه بررسی انواع آسفالتهای حفاظتی و استفاده از آنها در شرایط مختلف می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 99
حجم 5 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

بررسی انواع آسفالتهای حفاظتی و استفاده از آنها در شرایط مختلف

*آپدیت شد:
مدیریت نگهداری زمستانی راهها در قالب 235 صفحه بصورت رایگان ضمیمه شد:)-
 
 
کل صفحات:99 صفحه اولیه + 235 آپدیت
 
 
چکیده :
نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها یکی ازمهمترین وبنیادی ترین اصول زیربنایی کشورهاست .نوع وکاربرد انواع اقدامات پیش گیرانه برای نگه داری روسازیهای آسفالتی وبتنی طی سالهای متمادی تحت بررسی وتحقیق قرارگرفته است. کاهش هزینه ها واقدامات کاهش دهند هزمان  ترمیم راهها از جمله نکاتی است که با استفاده از آسفالتهای حفاظتی تحقق می یابد. تحقیقات نشان داده  است که صرف مقدار ناچیزی ازکل هزینه ها به اقدامات نگهداری باعث کاهش بسیار زیادی ازهزینه های تعمیرات وترمیم روسازیها خواهد شد .بنابراین اهمیت توجه  به  زمینه اقدامات نگهداری ومدیریتی به وضوح روشن می گردد.
 
دراین پایان نامه ضمن معرفی وشناسایی اقدامات نگهداری پیش گیرانه بویژه آسفالتهای حفاظتی ، راهکارهای علمی آزمایشگاهی وعلمی درزمینه تهیه واجرای انواع آسفالت‌های حفاظتی ارائه میگردد. آسفالتهای حفاظتی ازجمله موارد نگهداری پیش گیرانه محسوب میشوند . آسفالتهای نازک سطحی ،اندودهای سنگدانهای، دوغاب آببندی واندودآببندی بدون سنگدانه ودرزگیرها ازجمله آسفالتهای حفاظتی بشمار می روند .هدف ازاین تحقیق معرفی انواع مختلف آسقالتهای حفاظتی ونحوه طراحی واجرا وانتخاب نوع وزمان استفاده ازهریک وانتخاب راهکار مناسب جهت شرایط موجود می باشدتا گامی درراستای افزایش ایمنی وکارایی راههای کشور برداشته شود .
 
 
 
کلمات کلیدی:

انواع قیرها

آسفالت های حفاظتی

نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها

نگهداری روسازیهای آسفالتی و بتنی

 
    

 


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: انواع قیرها , دانلود پایان نامه آسفالت های حفاظتی , نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها , نگهداری روسازیهای آسفالتی و بتنی , بررسی انواع آسفالتهای حفاظتی و استفاده از آنها در شرایط مختلف , دانلود پایان نامه نگهداری و مدیریت راهها و جاده ها , دانلود پایان نامه عمران , دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 203
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

تحلیل پلاستیک یک سازه


هدف از این پایان نامه تحلیل پلاستیک یک سازه می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 93
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

تحلیل پلاستیک یک سازه

 
 مقدمه
بحث دربارة حالت جریان خمیری در فلزات بصورت زیر از طریق درك مستقیم انجام می‌شود: هرگاه نواری از فولاد در نظر گرفته شود كه یك طرف آن درگیره‌ای ثابت شده و بطرف دیگرش نیروی خمشی وارد آید، طرف آزاد خم میگردد. اگر مقدار نیروی وارده زیاد نباشد وقتی نیرو برداشته شود انتهای آزاد نوار بحالت اولیه برگشت خواهد یافت طوریكه هیچگونه تغییر شكل محسوس در نوار باقی نمی‌ماند. هرگاه نیروی وارد به انتهای آزاد بزرگ باشد پس از برداشت نیرو دیگر جسم بحالت اول بر نمی‌گردد ومقداری از تغییر شكل در آن بطور دائم خواهد ماند و گفته می‌شود كه تغییر شكل خمیری در جسم ایجاد گردیده است. منظور ما این نیست كه معلوم كنیم چرا تغییر شكل خمیری در جسم تولید شده است بلكه می‌خواهیم تعیین كنیم كه از نظر عوامل وارد بجسم مانند تنشها- كرنشها- و بارها چه پدیده‌هائی در جسم بوجود آمده است.
 
بطور خلاصه، حالت خمیری عبارتست از خاصیت اجسام سخت وقتی كه تحت اثر بارهای خارجی تغییر شكل دائمی در آنها ایجاد شود، حالت ارتجاعی یا الاستیسیته عبارتست از خاصیت جسم سخت كه تغییر شكل حاصله در آنها با برداشتن بار از بین رفته و بشكل اول برگشت پیدا كند. در حقیقت تعریف اجسام ارتجاعی كاملاً تصوری می‌باشد زیرا اجسام طبیعی پس از برداشت نیروهای وارده كم و پیش مقداری از تغییر شكل را در خود نگه‌میدارد و لو میزان نیروی موثر آنها كم باشد.برای چنین اجسام ارتجاعی مقدار تغییر شكل تولید شده بقدری كم است كه در اثر بارهای كوچك قابل اندازه‌گیری نیست. بنابراین نظریة پلاستیسیته در حالاتی بكار برده می‌شود كه بارهای وارد جسم بمقداری باشد كه تغییر شكلهای دائمی حاصله در جسم قابل‌ اندازه‌گیری باشد.
 
 نظریة حالت خمیری اجسام را میتوان به دو قسمت تقسیم كرد. در یك قسمت عملیات تغییر فرم دادن فلزات مانند چكش‌كاری- حدیده‌كاری- تزریق- نورد‌كاری و غیره بررسی می‌شود كه در آنها تغییر شكلهای خمیری (پلاستیكی) به مقدار زیاد مشاهده می‌شود.برای این نوع مسائل می‌توان از كرنشهای ارتجاعی صرف‌نظر كرد و فلز را می‌توان خمیری كامل فرض نمود. در قسمت دیگر دسته‌ای از مسائل قرار می‌گیرد كه مقدار كرنشهای خمیری در مقابل كرنشهای ارتجاعی كوچك است این قسمت یا نوع دوم از كرنشها برای طراحان ماشینها و محاسبان سازه‌ها در درجه اول اهمیت است. با توجه فراوانی كه اخیراً روی تقلیل وزن هواپیما- موشكها- كشتی‌های فضائی و نظایر آنها بكار میرود دیگر طراحان این دستگاهها نمی‌توانند ضرائب اطمینان را در سطح بالا در نظر بگیرند و میباید كه حداكثر نسبت بار به وزن را در محاسبات بدست آورند. این نوع محاسبه مطمئناً در ناحیة پلاستیك انجام خواهد شد. حتی در موارد استعمال سادة صنعتی رقابت شدیدی روی كاربرد مصالح و بازده بالاتر وجود دارد.
 
 
کلمات کلیدی:

جریان خمیری در فلزات

تحلیل پلاستیک

محاسبه ارتجاعی ساختمانهای فلزی

   
 
 

توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: جریان خمیری در فلزات , تحلیل پلاستیک یک سازه , محاسبه ارتجاعی ساختمانهای فلزی , تحلیل پلاستیک یک سازه , دانلود پایان نامه مهندسی عمران , بررسی حالت خمیری در سازه ها , رفتار خمیری سازه , محاسبه ارتجاعی سازه ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 26 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پایان نامه مهندسی عمران با عنوان توصیف بتون پلاستیک و روشهای اجرایی دیواره آب بند


هدف از این پایان نامه توصیف بتون پلاستیک و روشهای اجرایی دیواره آب بند می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 132
حجم 1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران

توصیف بتون پلاستیک و روشهای اجرایی دیواره آب بند

 
چکیده:
فرارآب ذخیره شده در پشت سدهای خاکی از پی سد در صورتیکه کنترل کافی وجود نداشته باشد میتواند باعث خرابی سد شود.تجربه نشان داده است که نشست آب وخوردگی داخلی در پی وبدنه سد بیشترین دلیل ایجاد اشکال وتخریب سدهای خاکی بوده است.در بیشتر از 70% حالت های نارسا در سدهای خاکی مشکل به نبودن کنترل تراوش یا کافی نبودن آن نسبت داده شده است.بیشترین حالت تخریب ناشی از نشست آب در اثر گردایان خروجی آب بوده است که سبب شناوری ذرات خاک درپاشنه سد ودر نتیجه آغاز حرکت ذرات خاک میشود.برای کنتر ل تراوش از پی سد روش هایی برای کاهش تراوش آب از پی با تلفیق روش هایی جهت هدایت آب وزهکشی بکار میرود.
 
روش های کاهش تراوش شامل این موارد است:جداکننده ها-یا دیواره های ترانشه ای، بتون نفوذ ناپذیر بالادست،دیافراگم ها ی بتونی جداکننده هایی از جنس گل و پرده های تزریق.روش های زهکشی وهدایت آب که به همراه فیلتر(صافی) بکار میرودو شامل این موارد هستند:
پتوهای زهکشی ،
چاه های فشارشکن و
ترانشه های زهکشی
 
شرایطی که نوع وسیله کنترل تراوش را تعیین میکند به قرار زیر هستند:
عمق پی ، طبیعت لایه های پی و مواد تشکیل دهنده آن شامل نفوذ پذیری لایه ها وکاهش تراوش مورد نیاز مزیت نسبی روش ها از نظر اقتصادی و میزان خطر پذیری(RISK) که تحت تاثیر عواملی نظیر ارتفاع سد و خطرات پس از شکسته شدن سد است.
 
 
 
کلمات کلیدی:

بتون پلاستیک

دیواره آب بند

روشهای طرح اختلاط

طرح كرخه و دیوار آب بند آن

روشهای اجرایی دیواره آب بند

 
 
 

 


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: دیواره آب بند , روشهای طرح اختلاط , طرح كرخه و دیوار آب بند آن , توصیف بتون پلاستیک و روشهای اجرایی دیواره آب بند , دانلود پایان نامه بتون پلاستیک , دانلود پایان نامه روشهای اجرایی دیواره آب بند , دانلود پایان نامه عمران , دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 227
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پایان نامه مهندسی عمران با عنوان شمع (بصورت جامع و کامل)


شمع‌ها عناصر لاغر و ستونی هستند که به صورت قائم و یا کمی مایل هستند که برای انتقال بارها لایه‌های عمیق‌تر و محکم‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند


مشخصات فایل

تعداد صفحات 163
حجم 0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی doc
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه مهندسی عمران با عنوان شمع

(بصورت جامع و کامل)

 
 
مقدمه
شاید به جرات بتوان گفت یک سازه نمی‌تواند قولی باشد مگر آنکه اتصالاتش قوی باشد. اگر چه این بیان شاید اطلاق به اجزای تشکیل دهنده یک سازه بشود لیکن می‌تواند به اتصال سازه و خاکی که آن را تحمل می‌کند نیز تصمیم داده شود. اگر به بناهای قدیمی و تاریخی بنگریم، می‌بینیم که سازندگان بخوبی دریافته بودهند که شالوده‌ها از اهمیت ویژه‌ای برخوردارند و عدم کفایت مقاومت آنها می‌تواند منجر به خرابی ساختمان‌ها شود.
 
امروزه این اهمیت بیش از پیش عظمت یافته و با توجه به :
الف- توسعه کشورها در زمینه صنایع، حمل و نقل، .... و در نتیجه نیاز به سازه‌های سنگین‌تر و ظریف‌تر .
ب- کمبود زمین مساعد و مرغوب از نظر فنی و مقاومت
پ- افزایش نیازهای طبیعی بشر
ت- وجود دانش فنی در زمینه شناخت حوادث نیز مترقبه از جمله زلزله
و...
لازم است در انتقال بارها به زمین توجه خاص‌تری مبذول شود.
نخستین گام در طرح یک پی عمیق، انتخاب نوع آن بر حسب اهداف معین می‌باشد در این انتخاب مسائل اقتصادی، فنی، اجرایی، محیطی و بطور کلی توجیه پذیری موثر هستند.
 
هدف این پایان نامه آشنایی هر چه بیشتر با انواع شمع‌ها و مباحث و مسائل مهم در رابطه با آنها می‌باشد که ممکن است در کمتر کتابی مطرح شده باشند. ضمناً سعی شده از تلاش سایر دانشجویان عمران در این زمینه، استفاده شود و نیز برای پرهیز از تحقیق موازی (تکراری) و هدر رفتن زحمات ایشان، از مقالات منتشر شده در نشریات و فصلنامه‌های معتبر داخلی و نیزاز مقاله‌های خارجی علاوه بر کتاب مهندسی پی: در جمع‌آوری اطلاعات این مقاله استفاده شده است.
 

1-1- تعریف پی و اهمیت آن

پی عبارت است از سازه زیرین و بخشی از خاک مجاور آن که تحت تاثیر این سازه و بارهای وارد بر آن می‌باشد. وظیفه پی انتقال بارهای بخشهای فوقانی به خاک زیر پی می‌باشد، به خوبی که تنشهای بیش از حد و نیز نشست‌های اضافی ایجاد نگردد.
 

1-2- انواع پی

پی‌ها براساس عمق و نوع عملکرد طبقه بندی می‌شوند. به طور کلی می‌توان پی را به چهار دسته تقسیم کرد:
الف- پی‌های سطحی
ب- پی‌های نیمه عمیق
پ- پی‌های عمیق
ت- پی‌های ویژه
 
1-3- تعریف شمع
شمع‌ها عناصر لاغر و ستونی هستند که به صورت قائم و یا کمی مایل هستند که برای انتقال بارها لایه‌های عمیق‌تر و محکم‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند. در شمع‌ها معمولاً 610 (D/B) عمق کف شمع و B عرض مقطع شمع می‌باشد. در مبحث مقررات طی ساختمان،‌هر گاه نسبت عرض به ارتفاع پی کمتر از 6/1 و عمق آن نیز از 3 متر تجاوز کند پی عمیق نامگذاری شده است. مهمترین اجزای پی‌های شمعلی کلاهک شمع و شمع می‌باشند.
مصالح اصلی مورد استفاده در شمع‌ها چوب، فولاد و بتن می‌باشد.
شمع‌های درست شده از این مواد کوبیده شده، حفاری یا با جک به داخل زمین رانده می‌شوند.
 

1-4- تاریخچه شمع

پی‌های شمعی به عنوان سیستم‌های حامل بار و انتقال دهنده بار در طی سالهای زیادی استفاده شده‌اند. از روزهای ابتدایی تمدن، از زمان تشکیل جوامع، از نقطه نظر؟؟ یا استراتژیک روستاها و شمع‌های کوچک در نزدیکی‌ رودخانه‌ها و دریاچه‌ها مستقر شده‌اند. بنابراین مقاوم‌سازی باربری زمین به وسیله اشکالی از شمع زنی حائز اهمیت بوده است.
در سال 1740 کریستوفر بولهمم1 تجهیزات شمع‌های کوبشی را اختراع کرد که به مکانیزم شمع‌های کوبشی امروزی شباهت داشت. شمع‌های فولادی از 1800 و شمع‌های بتنی از 1900 مورد استفاده قرار گرفته‌اند.
انقلاب صنعتی تغییرات مهمی را برای سیستم شمع‌های کوبشی در طی اختراع ماشین بخار و دیزل، به وجود آورده است.
اخیراً رشد نیاز به مسکن و ساخت و ساز، مالکان و بنگاههای سازنده را مجبور به بهره‌برداری از زمینهای با خاک‌های دارای شخصه‌های ضعیف کرده است. این امر منجر به توسعه و پیشرفت سیستم‌های شمع کوبشی شده است. امروزه تکنیک‌های پیشرفته بسیاری برای نصب شمع‌ها وجود دارد.
 
 
 
 
کلمات کلیدی:

شمع 

پایل

پی

سازه

کیسون‌ها (Caissons)

 
   
 

 


توضیحات بیشتر و دانلود





:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: پایل , شمع در عمران , ویژگی سازه ای شمع , طبقه بندی شمعها با توجه به نوع مصالح , طراحی پی های شمعی , تاثیر شمع برخاک , دانلود پایان نامه شمع , دانلود پایان نامه پایل ,
:: بازدید از این مطلب : 212
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

بررسی طرح اختلاط بتن پلاستیک با استفاده از روانی بتن


هدف از این پایان نامه بررسی طرح اختلاط بتن پلاستیک با استفاده از روانی بتن می باشد


مشخصات فایل

تعداد صفحات 140
حجم 6 کیلوبایت
فرمت فایل اصلی pdf
دسته بندی عمران

توضیحات کامل

دانلود پایان نامه رشته عمران

بررسی طرح اختلاط بتن پلاستیک با استفاده از روانی بتن

 
چکیده:
با توجه به توسعه روزافزون جوامع و لزوم استفاده صحیح و بهینه از منابع طبیعی و حفاظت آن، احداث سازه هایی نظیر دیوارهای آب بند ضروری به نظر می رسد. دیوارهای آب بند موانع زیرسطحی عمودی هستند که برای کاهش یا توقف جریان آبهای زیرزمینی به منظور ذخیره سازی یا حفاظت آن طراحی می شوند. در ساخت دیوارهای آب بند که ممکن است به عنوان جزئی از سدها باشند یا بطور جداگانه احداث شوند، می توان از مصالح و مواد مختلفی استفاده نمود. یکی از گزینه های مناسب برای دیوارهای آب بند، می تواند بتن پلاستیک باشد. بتن پلاستیک از ترکیب سیمان، بنتونیت، مصالح سنگی و آب تشکیل می شود. از نظر مصالح تشکیل دهنده ، تفاوت بتن پلاستیک با بتنهای معمولی ، وجود بنتونیت و نسبت بالای آب به سیمان در آن است. این دو عامل باعث می شوند که بتن پلاستیک در ضمن دارا بودن خاصیت آب بندی، مقاومت فشاری و مدول الاستیسیته بسیار کمتری نسبت به بتنهای معمول داشته و بنابراین انعطاف پذیرتر باشد. در زمینه این نوع بتن در دنیا و بویژه در ایران تحقیقات جامعی انجام نشده و بیشتر کارهای صورت گرفته ، بررسیهای موردی مرتبط با پروژه های انجام شده بوده است.به عنوان نمونه پس از اجرای سد کرخه درایران که دیوار آب بند آن از جنس بتن پلاستیک می باشد، در چند سال اخیر بررسیهایی در این زمینه انجام شده است و مقالاتی ارائه گردیده است . 
 
 
 
کلمات کلیدی:

روانی بتن

بتن پلاستیک

دیوار آب بند بتن پلاستیک

طرح اختلاط بتن پلاستیک

کنترول تراوش آب از پی سد

   
 

توضیحات بیشتر و دانلود






:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده عمران , ,
:: برچسب‌ها: روانی بتن , بتن پلاستیک , دیوار آب بند بتن پلاستیک , دانلود پایان نامه طرح اختلاط بتن پلاستیک , کنترول تراوش آب از پی سد , روشهای اجرایی دیوارهای آب بند , روش طرح اختلاط بتن پلاستیک با اسلامپ ثابت , بررسی طرح اختلاط بتن پلاستیک با استفاده از روانی بتن , دانلود پایان نامه رشته عمران ,
:: بازدید از این مطلب : 234
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 25 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : جواد حسین وش

 

پاورپوینت بررسی 5 نمونه موردی ساختمان صفر انرژی

 

پاورپوینت بررسی 5 نمونه موردی ساختمان صفر انرژی خارجی در 44 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

همراه با کلیپ معرفی هر نمونه موردی ساختمان صفر انرژی ( کلیپ ها داخل فایل پاورپوینت درج شده اند )

 

این فایل دارای 2 فایل پاورپوینت می باشد:

1. فایل کامل: 44 اسلاید که به صورت کامل به بررسی هر نمونه پرداخته شده ( برای پرینت و چاب )

2. فایل ارائه: 29 اسلاید که مباحث اصلی و مهم گلچین شده ( برای ارائه سریع و سمینار سر کلاس )

 

مشخصات فایل

تعداد صفحات فایل: 44 اسلاید

فرمت فایل اصلی: پاورپوینت ( ppt )

فرمت فایل دانلودی: فشرده ( zip )

حجم در حالت فشرده: 42.1 مگابایت

دسته بندی: پاورپوینت آماده معماری

 

تهیه و تنظیم شده به صورت اختصاصی توسط وبسایت مارکتینگ پروژه

کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

دانلود پاورپوینت بررسی 5 نمونه موردی ساختمان صفر انرژی

توضیحات تکمیلی فایل

کلیپ : دارد

تصاویر : دارد

توضیحات کامل : دارد

 

ساختمان های بررسی شده:

1. خانه‌ دوار با حرکت خورشید (هیلیوتروپ)

2. بیمارستان مانوئل گونزالس در مکزیکوسیتی

3. بی 10 (خانه هوشمند سه صفر ؛ تولید انرژی تا دویست درصد)

4. خانه دوستدار محیط زیست

5. خانه شناور

 

پاورپوینت بررسی 5 نمونه موردی ساختمان صفر انرژی خارجی در 44 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


:: موضوعات مرتبط: پاورپوینت آماده , پاورپوینت آماده معماری , ,
:: برچسب‌ها: پاورپوینت ساختمان انرژی صفر , پاورپوینت ساختمان خودکفا , پاورپوینت نمونه موردی ساختمان صفر انرژی , ساختمان انرژی صفر پاورپوینت , ساختمان انرژی صفر یعنی چه , ساختمان انرژی صفر+ppt , ساختمان با انرژی صفر , ساختمان تولید انرژی , ساختمان های zero energy , نمونه ساختمان انرژی صفر ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 23 ارديبهشت 1398 | نظرات ()